Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon
Életre tervezve

A Bosch Magyarországon

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős cégcsoport lett. Hazánkban a Bosch csoport nyolc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéseként Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója. A 2021-es pénzügyi évben 1711 milliárd forint teljes nettó árbevételt ért el, ebből a magyar piacra való csoporton kívüli értékesítésből származó árbevétele 273 milliárd forint volt. A magyarországi Bosch csoport több mint 17 000 munkatársat foglalkoztat (2021. december 31-én). A 2022-es magyarországi adatok 2023. május 25-től lesznek elérhetők. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

8

tagvállalat Magyarországon

A Bosch Magyarországon

Tények és adatok a magyarországi Bosch csoportról, 2020.

Alapítva 1898-ben

Több mint 15 500

munkatárs

238 milliárd forint

forgalom

8

telephely

Termékek és szolgáltatások

Az autóban, otthon vagy a munkahelyén – a Bosch technológiái az élet számos területén jelen vannak.

Menedzsment

A magyarországi Bosch csoport

Automotive Steering Column Kft., Eger

BSH Kft., Budapest

Bosch Rexroth Kft., Budapest

Robert Bosch Kft., Budapest

Robert Bosch Automotive Steering Kft., Eger-Maklár

Robert Bosch Elektronika Kft., Hatvan

Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., Miskolc

Robert Bosch Power Tool Kft., Miskolc

Márkáink

A Bosch csoporthoz tartozó számos márka mindegyike egyedi piaci követelményekhez igazodik. Termékei és szolgáltatásai mind az élet minőségének javítását célozzák. Fedezze fel az alábbi márkáinkat:

  1. Bosch
  2. Autocrew
  3. Bosch Car Service
  4. Rexroth
Robert Bosch portréja

Történetünk

Robert Bosch 1886-ban alapította meg „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyét” Stuttgartban. Ez volt a ma világszerte tevékenykedő Robert Bosch GmbH születése. A vállalat történetét a kezdetektől az innovatív hajtóerő és a társadalmi elkötelezettség jellemezte.

Patak Blaichachban (Németország) a Bosch telephelyének közelében.

Felvállaljuk a felelősséget

Számunkra a fenntarthatóság a vállalat hosszú távú sikerének biztosítását, ugyanakkor annak a természetes környezetnek a megőrzését jelenti, amelytől az elkövetkezendő generációk függenek majd. A környezetbarátság az, ami innovációra ösztönöz bennünket. Ugyanakkor különösen magas szintű társadalmi felelősségvállalást tanúsítunk – a vállalaton belül és azon kívül is.

Stefan Hartung

Megfelelőség

Az előírásoknak való megfelelés vállalati értékeink szerves részét képezi. Globálisan érvényes etikai kódexünkkel védjük dolgozóinkat és vállalatunkat, valamint ügyfeleinket és partnereinket.

Lépjen kapcsolatba a Boschsal!

Örömmel várjuk megkeresését.

Telefon

Cseteljen velünk!

Üdvözljük! Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, lépjen kapcsolatba velünk. Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll 8:00 és 17 óra között, munkanapokon.