Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Budapest – Bosch Rexroth Kft.

Budapest (Bosch Rexroth)

További információk a helyszínről

A Bosch Rexroth a 60-as évek óta van jelen Magyarországon, végül számos fúziót és összeolvadást követően 2001-től Bosch Rexroth Hajtás- és Vezérléstechnika Kft. néven végzi tevékenységét. A vállalat budapesti központú, az egész ország területét behálózó értékesítési hálózattal rendelkezik. Győrben, Debrecenben területi képviseleti irodákat tart fenn.

A Bosch Rexroth Kft. számára a legfontosabb cél a vevők elégedettsége. Mérnökkereskedőinek, kiterjedt rendszerintegrátori hálózatuknak és disztribúciós, valamint szervizpartnereinek köszönhetően a folyamatosan változó lokális vevői igényekre rugalmasan és egyedülálló iparági tapasztalattal reagál. Budapesti székhelyükön mintegy 1600 négyzetméteres hidraulika tápegységszerelő üzem működik, ugyanitt kapott helyet raktárbázisuk, továbbá hidraulikus próbapaduk. Gyártócsarnokukban a Bosch Rexroth magas műszaki követelményeinek megfelelően készülnek el tápegységeik és automatizálási rendszereik.

Fő tevékenységek: Ipar4.0 megoldások, ipari és mobil hidraulika, lineáris mozgatás- és szereléstechnika, villamos hajtások és vezérlések területén elemek értékesítése; hidraulikus és automatizálási rendszerek gyártása, tápegységgyártás, szerviztevékenység, oktatóközpont.

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek