A Bosch Magyarországon
Termékek és szolgáltatások

Mobilitás

A Bosch átfogó járműipari tapasztalatát hardverekkel, szoftverekkel és szolgáltatásaival ötvözi, ezzel kínálva teljes körű mobilitási megoldásokat.

Kiterjedt technikai szakértelmének köszönhetően a Bosch intelligens mobilitási megoldásokat fejleszt ki a hardverek, a szoftverek és a szolgáltatások terén.

Mobilitási megoldások portál

A Bosch mobilitási megoldásokat tartalmazó weboldala a hálózatba kapcsolt mobilitás, az automata mobilitás, az erőátvitel és elektromos mobilitás területéről mutat be egyedi megoldásokat. Tudjon meg többet termékeinkről és szolgáltatásainkról, amelyek nemcsak a személyautókat, hanem az autópályán kívüli alkalmazásokat, a kétkerekűeket, a hajóval és vasúton történő szállítást is érintik.

A Bosch kiváló minőségű alkatrészeket kínál.

Autóalkatrészek és tartozékok

A Bosch mozgásban tart.

A Bosch-alkatrészek kiemelkedő minőségűek, megbízhatók és innovatív technológiával készültek. Korszerű fény- és fékrendszerek, extrém hosszú élettartamú akkumulátorok, ablaktörlő lapátok, önindítók és légszűrők – a Bosch kiváló minőségű alkatrészeket kínál, amelyek biztonságosabbá, nyugodtabbá és környezetbarátabbá teszik az autózást.

Bosch-szerviz minden márkához – világszerte

Bosch Car Service

Bosch-szerviz minden márkához – világszerte

A több mint 16 000 Bosch által minősített autószerelő műhelyben elsőosztályú szolgáltatásban, szakértői felkészültségben és minőségi utángyártott autóalkatrészekben részesülnek a járműtulajdonosok. A mechanika, az autóvillamosság és a dízel technológia területén is korszerű vizsgálati technológiával dolgoznak szakértőink.

A Bosch műhelyvilág a szerelőműhelyek részére diagnosztikai szoftvereket és hardvereket, valamint partnerprogramokat ajánl.

Műhelyvilág

A Bosch a szerelőműhelyek részére diagnosztikai szoftvereket és hardvereket, valamint partnerprogramokat ajánl. A Bosch a legújabb tesztelési technológiával segíti a szerelőműhelyeket a hatékonyabb, biztonságosabb és gyorsabb diagnosztizálásban. Biztosítjuk elsőosztályú autóipari kompetenciánkat és know-how-nkat a szerelőműhelyek számára.

Lépjen kapcsolatba a Boschsal!

Lépjen kapcsolatba a Boschsal!

Örömmel várjuk megkeresését.
Telefon

Küldjön nekünk üzenetet