Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon
Termékek és szolgáltatások

Mobilitás

A Bosch átfogó járműipari tapasztalatát hardverekkel, szoftverekkel és szolgáltatásaival ötvözi, ezzel kínálva teljes körű mobilitási megoldásokat.

Mobilitás
Kiterjedt technikai szakértelmének köszönhetően a Bosch intelligens mobilitási megoldásokat fejleszt ki a hardverek, a szoftverek és a szolgáltatások terén.

Mobilitási megoldások portál

A Bosch mobilitási megoldásokat tartalmazó weboldala a hálózatba kapcsolt mobilitás, az automata mobilitás, az erőátvitel és elektromos mobilitás területéről mutat be egyedi megoldásokat. Tudjon meg többet termékeinkről és szolgáltatásainkról, amelyek nemcsak a személyautókat, hanem az autópályán kívüli alkalmazásokat, a kétkerekűeket, a hajóval és vasúton történő szállítást is érintik.

A Bosch kiváló minőségű alkatrészeket kínál.

Automotive Aftermarket

A Bosch mozgásban tart.

A Bosch széles választékban kínál pótalkatrészeket a másodlagos piac és a javítóműhelyek számára - az új és cserealkatrészektől a javítási megoldásokig -, valamint javítóműhely berendezéseket, például a diagnosztikai szoftvert és a hardvert. Szervizképző tanfolyamokkal és javítóműhelyek partnerprogramjaival a Bosch az autóipari kompetenciáját és ismereteit kínálja a szerviztechnikusok számára az egész világon. Így a javítóműhelyek hatékonyabban, biztonságosabban és gyorsabban végezhetik a tesztelést és a javítást.

Bosch-szerviz minden márkához – világszerte

Bosch Car Service

Bosch-szerviz minden márkához – világszerte

A több mint 16 000 Bosch által minősített autószerelő műhelyben elsőosztályú szolgáltatásban, szakértői felkészültségben és minőségi utángyártott autóalkatrészekben részesülnek a járműtulajdonosok. A mechanika, az autóvillamosság és a dízel technológia területén is korszerű vizsgálati technológiával dolgoznak szakértőink.

Lépjen kapcsolatba a Boschsal!

Örömmel várjuk megkeresését.

Telefon

Cseteljen velünk!

Üdvözljük! Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, lépjen kapcsolatba velünk. Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll 8:00 és 17 óra között, munkanapokon.