Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon
Termékek és szolgáltatások

Mobilitás

A Bosch átfogó járműipari tapasztalatát hardverekkel, szoftverekkel és szolgáltatásaival ötvözi, ezzel kínálva teljes körű mobilitási megoldásokat.

Kiterjedt technikai szakértelmének köszönhetően a Bosch intelligens mobilitási megoldásokat fejleszt ki a hardverek, a szoftverek és a szolgáltatások terén.

Bosch Mobility

Bosch Mobility presents highlights from the areas of connected mobility, automated mobility, and powertrain systems and electrified mobility. Find out more about our products and services, not only for passenger cars, but also for commercial vehicles, two-wheelers, off-highway applications, and ship and rail transport.

A Bosch kiváló minőségű alkatrészeket kínál.

Mobility Aftermarket

A Bosch mozgásban tart.

A Bosch széles választékban kínál pótalkatrészeket a másodlagos piac és a javítóműhelyek számára - az új és cserealkatrészektől a javítási megoldásokig -, valamint javítóműhely berendezéseket, például a diagnosztikai szoftvert és a hardvert. Szervizképző tanfolyamokkal és javítóműhelyek partnerprogramjaival a Bosch az autóipari kompetenciáját és ismereteit kínálja a szerviztechnikusok számára az egész világon. Így a javítóműhelyek hatékonyabban, biztonságosabban és gyorsabban végezhetik a tesztelést és a javítást.

Bosch-szerviz minden márkához – világszerte

Bosch Car Service

Bosch-szerviz minden márkához – világszerte

A több mint 16 000 Bosch által minősített autószerelő műhelyben elsőosztályú szolgáltatásban, szakértői felkészültségben és minőségi utángyártott autóalkatrészekben részesülnek a járműtulajdonosok. A mechanika, az autóvillamosság és a dízel technológia területén is korszerű vizsgálati technológiával dolgoznak szakértőink.

Lépjen kapcsolatba a Boschsal!

Örömmel várjuk megkeresését.

Cseteljen velünk!

Üdvözöljük! Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, lépjen kapcsolatba velünk. Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll 8:00 és 17 óra között, munkanapokon.