A Bosch Magyarországon
Üdvözöljük a Boschnál.

Üdvözlünk a Boschnál.

Ahol az igazán nagy dolgok egy jó ötlettel kezdődnek.

Let’s be remarkable

Önvezető autók, egymással kommunikáló gépek és okos otthonok. A Boschnál mindezeket valóra váltjuk, számos ember életét jobbá téve a világ bármely pontján. Kezdj bele most, és tekints velünk a jövőbe, hogy együtt alkossunk valami rendkívülit: Életre tervezve.

Helyünk a világban

A Bosch egy átfogó márka. Termékeinkkel és technológiai megoldásainkkal a világ összes kontinensén találkozhatsz. Nálunk találkozik a világszintű perspektíva a helyi trendekkel. Légy határokon átívelő csapatunk tagja és élj a Bosch által nyújtott lehetőségekkel.

Légy részese

Légy részese

Alakítsd ötleteid a jövő technológiájává. Velünk világszerte mind a mobilitási megoldások, ipari technika, fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika területén színesítheted a mindennapokat.

Közös értékeink

Közös értékeink

Miért jó a Boschnál dolgozni? Csatlakozz és értékeink által változtasd valósággá a jövőt: Életre tervezve.

dgfa

Rendezvényeink

Megismernél minket személyesen is? Szeretettel várunk a következő rendezvényeinken!

Egyedi programok, változatos lehetőségek

Nem tudjuk, milyen karriert szeretnél. De abban biztosak vagyunk, hogy nálunk megtalálod az utad.

Együtt többet érhetünk el

Szakembereknek

Ahol tapasztalatod a jövő. Legyen szó akár e-mobilitásról, fenntarthatóságról, vagy intelligens otthonokról– a Boschnál olyan innovatív megoldásokat alkothatsz, melyek magasabb életszínvonal kialakítását teszik lehetővé. Kihívások széles skáláján választhatsz, hozzád igazodó munkaidővel biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.

Hallgatóknak

Hallgatóknak

Légy te a holnap megálmodója. Valósítsd meg ötleteid, alakítsd a jövőt. A Boschnál rád vár a lehetőség hogy kézzelfogható tudást szerezz a különféle területekről. Csatlakozz hozzánk gyakornokként, és légy a holnapunk részese.

Frissdiplomásoknak

Frissdiplomásoknak

Indítsd be nálunk a karriered! Meg van a diplomád, és új szakmai kihívásokra vágysz? Olyan helyet keresel amely világszerte kedvező kilátásokat biztosít? Főállású pozícióinkon túl Junior Managers Programunk a jövő vezetőit keresi és képezi. Próbáld ki magad most!

Nézz körül nálunk

Ismerj meg minket, kövess minket online és csatlakozz hozzánk.

Bosch Magyarország

Csatlakozz Te is!

LinkedIn logo

Bosch Magyarország

Kövess minket!

Instagram logo