A Bosch Magyarországon
Üdvözöljük a Boschnál

Grow. Enjoy. Inspire. Üdvözlünk a Boschnál.

Ahol az igazán nagy dolgok egy jó ötlettel kezdődnek.

Let’s be remarkable

Önvezető autók, egymással kommunikáló gépek és okos otthonok. A Boschnál mindezeket valóra váltjuk, számos ember életét jobbá téve a világ bármely pontján. Kezdj bele most, és tekints velünk a jövőbe, hogy együtt alkossunk valami rendkívülit: Életre tervezve.

A világon mindenhol otthon vagyunk

Termékeinkkel és technológiai megoldásainkkal a világ összes kontinensén találkozhatsz. Nálunk találkozik a világszintű perspektíva a helyi trendekkel. Légy határokon átívelő csapatunk tagja és élj a Bosch által nyújtott lehetőségekkel.

Légy részese

Légy részese!

Alakítsd ötleteid a jövő technológiájává. Velünk világszerte mind a mobilitási megoldások, ipari technika, fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika területén színesítheted a mindennapokat.

Közös értékeink

Amiben hiszünk

Miért jó a Boschnál dolgozni? Csatlakozz és értékeink által változtasd valósággá a jövőt: Életre tervezve.

dgfa

Rendezvényeink

Megismernél minket személyesen is? Szeretettel várunk a következő rendezvényeinken!

Egyedi programok, változatos lehetőségek

Nem tudjuk, milyen karriert szeretnél. De abban biztosak vagyunk, hogy nálunk megtalálod az utad.

Együtt többet érhetünk el

Szakembereknek

Ahol tapasztalatod a jövő! Legyen szó akár e-mobilitásról, fenntarthatóságról, vagy intelligens otthonokról– a Boschnál olyan innovatív megoldásokat alkothatsz, melyek magasabb életszínvonal kialakítását teszik lehetővé. Kihívások széles skáláján választhatsz, hozzád igazodó munkaidővel biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.

Hallgatóknak

Hallgatóknak

Légy te a holnap megálmodója! Valósítsd meg ötleteid, alakítsd a jövőt. A Boschnál rád vár a lehetőség hogy kézzelfogható tudást szerezz a különféle területekről. Csatlakozz hozzánk gyakornokként, és légy a holnapunk részese.

Frissdiplomásoknak

Frissdiplomásoknak

Indítsd be nálunk a karriered! Meg van a diplomád, és új szakmai kihívásokra vágysz? Olyan helyet keresel amely világszerte kedvező kilátásokat biztosít? Főállású pozícióinkon túl Junior Managers Programunk a jövő vezetőit keresi és képezi. Próbáld ki magad most!

Bosch Magyarország

Less bele színes mindennapjainkba:

Instagram logo

Bosch Magyarország

Tudj meg rólunk még többet:

LinkedIn logo

Megosztás: