A Bosch Magyarországon
A LikeABosch színésze, Shawn egy robotizált borbélyszékben ül.

Együttműködés és vezetőség

Inspiráljuk egymást. Inspirálj jobb mát és holnapot az értékeidhez való hűséggel és a jövő megteremtésével. Work #LikeABosch

A Boschnál megbecsüljük értékeinket.

Mindenki más és más – és mi éppen ezt szeretjük. Meríts inspirációt egy olyan helyből, ahol önmagad lehetsz, és gazdagodj közösségünk perspektíváiból világszerte. Együttműködés, nyitottság, tisztelet és bizalom – ez a Bosch.

Értékeink

Értékeljük az értékeinket. Kultúránk a vállalatot alapító Robert Bosch értékein alapul, melyek a következők: kölcsönös tisztelet, tisztesség, nyitottság, bizalom, felelősség és megoldásokra való összpontosítás. Úgy élünk, ahogyan beszélünk – és büszkék vagyunk arra, hogy a Bosch csapatának része vagyunk. Ez több, mint holmi vezetőségi retorika – ténylegesen inspiráljuk egymást. Ezzel a kijelentéssel a felmérések alapján dolgozóink több mint 80%-a egyetért.

Sokszínűségünk

Célunk az élet jobbá tétele, egy jobb világ megteremtése ma és a jövőben is. A stratégiának számos arculata van, akárcsak dolgozóinknak. Az egyéniség új ötleteket és végső soron új technológiát hoz magával. A Bosch-munkatársak ilyen széles hálózatával a világ minden részén megoszthatod tudásodat és tapasztalataidat, ötleteket cserélhetsz, és tanulhattok egymástól – dolgozói hálózatok, globális projektek keretében, illetve a szabadidődben.

Egykori dolgozóink is a támogatás és a további inspiráció kiváló forrását jelentik. A „Bosch Management Support” segítségével egyfajta „generációk közötti tapasztalatcserét és tudástranszfert” támogatunk nyugdíjazott szakértőinkkel.
Sikerünk kulcsa a sokszínűség – ami szilárdan gyökerezik vállalati kultúránkban.

Vezetőségünk

A vezetőséget új módon éljük meg. A Boschnál hiszünk abban, hogy mindannyiunknak vezető szerepe van. Más szavakkal: WE all LEAD Bosch. A „vezetőséget” három fő szempontból látjuk: minden dolgozó önmagát vezeti; sokan egész csapatot, projektet vagy témát vezetnek; és mi mindannyian együtt vezetjük a vállalatot. A „We LEAD Bosch” alapelvekben tíz mondatban leírtuk, hogyan vezetünk és hogyan működünk együtt. Jövőképünk: minden dolgozónk hozzájárul szakértelmével és szenvedélyével, továbbá változást hoz a Bosch érdekében; az „Invented for Life” küldetésünkkel összhangban. A munka élvezete, szakértelem bevitele a vállalatba, és közben személyes, valamint csapatként való fejlődés, mindig csúcsteljesítményt elérve – mialatt te ülsz a vezetőülésben.

A Boschnál életeket változtatsz meg

Szeretjük a vállalatunkat – és a környezetünket. Karitatív alapítványra építve az életet jobbá tevő technológiákba invesztálunk, miközben társadalmi és környezetvédelmi projekteket támogatunk. Hagyj maradandó nyomot a világban innovatív, hasznos és intelligens megoldásokkal.

A Bosch karbonsemleges lesz

Fenntarthatóság a Boschnál

Fenntarthatóság a Boschnál

Az életet jobbá tevő technológiák fejlesztésére törekszünk. A génjeinkbe van kódolva a fenntarthatóság, a hosszú távú gondolkodás iránti elkötelezettség. Több mint 400 telephelyünk már most CO₂-semleges, de még többet szeretnénk tenni az éghajlatra gyakorolt hatásunk csökkentéséért. Formálni kívánjuk az éghajlatváltozást, közelről megvizsgálva termékeink, beszerzett javaink és szállítási láncunk CO₂-lábnyomát. Mindemellett minden egyes dolgozónkat támogatjuk a fenntartható életmódra irányuló személyes törekvésében.

A Bosch karbonsemleges lesz
A Robert Bosch Stiftung

A Bosch Foundation – az alap, amire építünk

A Bosch Foundation – az alap, amire építünk

Ahhoz, hogy küldetésünkre összpontosíthassunk, teljesen függetlennek kell maradnunk a külső nyomástól, és olyan technológiák létrehozására kell koncentrálnunk, amelyek segítik és javítják az emberek életét. Korlátolt felelősségű társaságként függetlenek vagyunk a tőzsdéktől, és vállalati részvényeink 92%-a a nonprofit Robert Bosch Foundation kezében van. Rajtuk keresztül vállalatunk profitja társadalmi projekteket, valamint kutatási, egészségügyi, oktatási és társadalmi szervezeteket finanszíroz. Sikerünk látható változást hoz a minket körülvevő világba, ami arra ösztönöz bennünket, hogy még tovább javítsuk, újítsuk és fejlesszük a világot.

A Robert Bosch Stiftung
A Bosch Renningenben

Életre tervezve

Életre tervezve

Több mint 100 éve az a hely vagyunk, ahol ötletgazdák, katalizátorok, gondolkodók, úttörők és problémamegoldók jönnek össze, akik mindig új és izgalmas kihívásokat keresnek, hogy gazdagabbá tehessék az emberek életét. Néhány kiemelkedő eredmény ezek közül:

  • A világ egyetlen, teljesen automatikus és vezető nélküli parkolási rendszere.
  • COVID-19 gyorsteszt a megbízható eredményekért, valamint a nagyobb biztonságért és bizonyosságért – mindössze 39 percen belül.
  • A cél, hogy 2025-re minden elektromos Bosch-termék beépített mesterséges intelligenciával működjön

A modern, tágas és inspiráló munkakörnyezettel szándékosan támogatjuk az együttműködést, a csapatmunkát és a formabontó, innovatív gondolkodást. Lépj be, és megtalálod a helyet, mely lehetőséget kínál a közös tanulásra, a hálózatépítésre, a gondolkodás szabadságára, és ahol csodálatos csapatra is lelhetsz, melynek tagjai együtt dolgoznak mások életének megváltoztatásán.

A Bosch Renningenben

Inspiráció a Boschtól – dióhéjban

Icon jewel

Hosszú távú értékek

Icon user-arrows-heart

Sokszínűség a gyakorlatban

Icon watering-can

Támogató szellemiségű vezetők

Icon global-entrepreneur

Pénzügyi függetlenség és társadalmi felelősségvállalás

Icon leaf-simple

Szilárd fenntarthatósági stratégia

Icon box-lightbulb

Az innovációk motorja

Shawn egy irodában ül az asztalnál.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: