Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Együttműködés és vezetőség

Inspiráljuk egymást. Inspirálj jobb mát és holnapot az értékeidhez való hűséggel és a jövő megteremtésével. Work #LikeABosch

Munkatársak sokszínű csapata együtt pózol a post-it matricákkal teleragasztott tárgyalóban, és jól szórakozik.

A Boschnál megbecsüljük értékeinket.

Mindenki más és más – és mi éppen ezt szeretjük. Meríts inspirációt egy olyan helyből, ahol önmagad lehetsz, és gazdagodj közösségünk perspektíváiból világszerte. Együttműködés, nyitottság, tisztelet és bizalom – ez a Bosch.

Értékeljük az értékeinket. Kultúránk a vállalatot alapító Robert Bosch értékein alapul, melyek a következők: kölcsönös tisztelet, tisztesség, nyitottság, bizalom, felelősség és megoldásokra való összpontosítás. Úgy élünk, ahogyan beszélünk – és büszkék vagyunk arra, hogy a Bosch csapatának része vagyunk. Ez több, mint holmi vezetőségi retorika – ténylegesen inspiráljuk egymást. Ezzel a kijelentéssel a felmérések alapján dolgozóink több mint 80%-a egyetért.

Célunk az élet jobbá tétele, egy jobb világ megteremtése ma és a jövőben is. A stratégiának számos arculata van, akárcsak dolgozóinknak. Az egyéniség új ötleteket és végső soron új technológiát hoz magával. A Bosch-munkatársak ilyen széles hálózatával a világ minden részén megoszthatod tudásodat és tapasztalataidat, ötleteket cserélhetsz, és tanulhattok egymástól – dolgozói hálózatok, globális projektek keretében, illetve a szabadidődben.

Egykori dolgozóink is a támogatás és a további inspiráció kiváló forrását jelentik. A „Bosch Management Support” segítségével egyfajta „generációk közötti tapasztalatcserét és tudástranszfert” támogatunk nyugdíjazott szakértőinkkel.
Sikerünk kulcsa a sokszínűség – ami szilárdan gyökerezik vállalati kultúránkban.

A vezetőséget új módon éljük meg. A Boschnál hiszünk abban, hogy mindannyiunknak vezető szerepe van. Más szavakkal: WE all LEAD Bosch. A „vezetőséget” három fő szempontból látjuk: minden dolgozó önmagát vezeti; sokan egész csapatot, projektet vagy témát vezetnek; és mi mindannyian együtt vezetjük a vállalatot. A „We LEAD Bosch” alapelvekben tíz mondatban leírtuk, hogyan vezetünk és hogyan működünk együtt. Jövőképünk: minden dolgozónk hozzájárul szakértelmével és szenvedélyével, továbbá változást hoz a Bosch érdekében; az „Invented for Life” küldetésünkkel összhangban. A munka élvezete, szakértelem bevitele a vállalatba, és közben személyes, valamint csapatként való fejlődés, mindig csúcsteljesítményt elérve – mialatt te ülsz a vezetőülésben.

A Boschnál életeket változtatsz meg

Szeretjük a vállalatunkat – és a környezetünket. Karitatív alapítványra építve az életet jobbá tevő technológiákba invesztálunk, miközben társadalmi és környezetvédelmi projekteket támogatunk. Hagyj maradandó nyomot a világban innovatív, hasznos és intelligens megoldásokkal.

Inspiráció a Boschtól – dióhéjban

Hosszú távú értékek

Sokszínűség a gyakorlatban

Támogató szellemiségű vezetők

Pénzügyi függetlenség és társadalmi felelősségvállalás

Szilárd fenntarthatósági stratégia

Az innovációk motorja

Shawn egy irodában ül az asztalnál.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: