Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon
Termékek és szolgáltatások

Otthon

A tökéletes technológia az otthonához és a kertjéhez.

Fűnyírás és a szélek egyengetése – A Boschsal ez gyors és biztonságos.

Kerti gépek

Nem számít, ha nem kiváló kertész, a Bosch kerti szerszámaival nem ismer majd akadályokat. Érzékkel megformázott sövények és bokrok, elegánsra nyírt szegélyek, gyorsan és biztonságosan ledarált ágak és levelek. Alkossa meg álmai kertjét innovatív eszközeink és tartozékaink széles választékával – úgy, hogy használatukat élvezi is!

Intelligens, hatékony és egyszerű kezelni – Bosch Thermtechnology fűtés

Fűtés és meleg víz

Intelligens és hatékony: A Bosch személyre szabott belső klímaszabályzó és otthoni vízmelegítő megoldásai korszerű technológiával készültek, hálózatba kapcsolhatók és még jól is mutatnak lakásában.

A Bosch szakértelme biztosítja a megfelelő megoldásokat a napenergia hasznosítása, a hőszivattyúk és a kombinált hő- és áramszolgáltatás terén is.

Hűtőszekrény, mosógép vagy kávéfőző – a Bosch háztartási gépei egy kicsivel minden nap könnyebbé teszik az életét.

Háztartási gépek

A Bosch Home Appliances elkötelezett az intelligens, megbízható és vonzó megoldások iránt, amelyek megkönnyítik a mindennapos életét.

Ez is erősíti meg a Bosch ambícióját az iránt, hogy olyan technológiát teremtsen, amely mindig valamilyen célt szolgál: termékeink bármikor rendelkezésre állnak, ha szükség van rájuk, és illeszkednek az otthoni környezetbe. Mindig támogatnak, és sosem jelentenek akadályt.


A kényelmes és irányítható munkáért: elektromos barkácseszközök a Boschtól

Elektromos kéziszerszámok a barkácsolás szerelmeseinek

Megfelelő eszközökkel a barkácsolás kétszer olyan élvezetes. A Boschsal nemcsak több lehetősége nyílik, hanem precízebben, rugalmasabban, biztonságosabban és hatékonyabban is dolgozhat. Szerszámaink kiváló minőségűek, könnyen kezelhetők és korszerű technológiával készültek. Bármit is szeretne készíteni, a Boschsal megteheti.

Lépjen kapcsolatba a Boschsal!

Örömmel várjuk megkeresését.

Cseteljen velünk!

Üdvözöljük! Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, lépjen kapcsolatba velünk. Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll 8:00 és 17 óra között, munkanapokon.