A Bosch Magyarországon
Shawn és Shawna ökölpacsiznak Denner irodájában a CO₂-jelzés előtt.

Személyes fejlődésed és továbblépésed

Fejlődjünk közösen. Számtalan szerep, pozíció és lehetőség vár rád. Work #LikeABosch

A Boschnál kibontakozhatsz.

Több mint 130 éve formálunk új piacokat és technológiákat. Ahogyan megtanultunk változni, növekedni és alkotni, úgy te is megtanulhatsz – mivel a fejlődés nem ismer határokat.

Több, mint munka

A „egészedet” szeretnénk fejleszteni, nem csak a „9–5-ig” személyiségedet, mivel az egész élet az egyensúlyról szól. Rengeteg támogatást kaphatsz szakmai és személyes fejlődésedhez munkaidőben, továbbá számos ingyenes, vállalat által finanszírozott képzés áll bárki rendelkezésére. A Bosch képzési központjában az iparág vezető képzéseinek „ábécéje” – „Artificial Intelligence, Brainstorming, Cooperation” (mesterséges intelligencia, ötletelés, együttműködés) – áll minden dolgozó rendelkezésére. Ingyenes licenceinknek köszönhetően bárhol és bármikor tanulhatsz a világ neves intézményeinek online kurzusain. És a hab a tortán: szükség esetén pénzügyi támogatást adunk saját magad és családod formális oktatásban való részvételéhez.

A Robert Bosch kollégium

Vállalati egyetemünkön megismerheteda jövő technológiáit, az innovatív gyakorlatokat és a vezetési készségeket, amelyek segítenek neked a fejlődésben, és hogy megtaláld a helyed a Boschnál. Gyakorlatias, professzionális, akadémikus környezetben tanulhatsz a Bosch világához és a szélesebb iparághoz tartozó szakértőktől. A tanfolyamok köre a vezetőségi programoktól a mesterképzésekig, a helyi és nemzetközi szemináriumoktól, a konferenciákig és az esti prezentációkig terjednek, beleértve a fórumokat és a nemzetközi tudástranszfert is – de mindegyik rád és a te saját felfedezőutadra összpontosít.

Gyere velünk külföldre

Vállalkozásunk globális méretű, ezért magabiztos, globálisan gondolkodó, a külföldi lehetőségeket is megragadó csapatra van szükségünk. Több mint 100 éve sikeresen küldünk ki dolgozókat a világ minden tájára teljes körű támogatással – neked és a családodnak is. Biztosítjuk, hogy te és családod előzetes látogatásokkal, nyelvtanulással és interkulturális képzésekkel jól felkészüljetek. Amikor új országba érkezel, mi ott leszünk melletted: személyes támogatást, a vállalat életébe való bevezetést és helyi mentorálást biztosítva. Hazatérésed esetén pedig időben megszervezzük a hazatelepítésedet, és támogatjuk visszailleszkedésedet is.

Múltunkra épülő jövő: történetünk

Vállalat, melynek múltja és jövője van.

Csak közös történetünkre építve formálhatjuk a holnapot. 1886-ban Robert Bosch Stuttgartban megalapította a Precíziós Mechanikai és Villamosmérnöki Műhelyt. Ez indította el globális szervezetünket. A kezdetektől az innováció és a társadalmi kötelezettségvállalás formált bennünket. Folyamatosan megújítjuk és átalakítjuk vállalkozásunkat, de ezek az alapkövek változatlanok.

A Boschnál megtalálod a helyed

Egyetlen globális vállalat, számos munkavégzési mód és felfedezésre váró területek. Mindegy, hogy globális vállalati kultúrára, innovatív szellemre, babzsákfotelekre vagy fehértáblás irodákra, hivatalos vagy rugalmas környezetre vágysz. Akár felfelé irányuló, akár oldalirányú mozgásra – mi ott leszünk melletted.

A „Bosch Connected Experience” hackathon résztvevője Berlinben háttal a kamerának ül, laptopján dolgozva. Szürke #LikeABosch sapkát visel.

Személyes fejlődés

Személyes fejlődés

Vállalkozásunk alapja a felfedezés, ezért logikus, hogy azt szeretnénk, ha minden dolgozónk boldogulna és új utakat találna magának. Téged energiával tölt fel, minket előrevisz. A standardizált folyamatok és eszközök használata lehetővé teszi számunkra a jobb képzések létrehozását, az érdekesebb munkát és az élethosszig tartó tanulás biztosítását. Végezetül innovatívabb csapatot eredményez.

  • Biztosítjuk a kompetenciakezelési információk átláthatóságát, így láthatjuk, hol rejtőznek erősségeid és lehetőségeid.
  • A rendszeres megbeszélések, melyeket az elöljáróiddal és a csapatoddal tartasz, segítenek személyes és szakmai jövőd megtervezésében.
  • A „MyDevelopment” áruházban lehetőségeket találsz a személyes fejlődésre a hálózatépítéstől és a személyes vezetéstől a közvetlen képzésekig.
  • A „talent pool” programunkkal a szakértőket és a vezetőket készítjük fel a küszöbön álló feladataikra. Vezetőink legtöbbje a Boschnál fejlődik. Ez fejlődési lehetőséget kínál neked – üzleti területeken, funkciókon és telephelyeken átívelően.

Fejlődés a Boschnál – Személyes fejlődés
Két Bosch-dolgozó, egy nő és egy férfi barátságos beszélgetésbe merülve ülnek a díványon. A nő laptopot tart az ölében. Mindketten „#LikeABosch” feliratos pólót viselnek.

Különféle álláslehetőségek

Különféle álláslehetőségek

Új irányok, számtalan szerep, csaknem végtelen számú csapat és magukkal ragadó projektek. A változatosság a Boschnál töltött élet sava-borsa. Velünk szakértőként, vezetőként, agilis csapatok vagy projektek keretében fejlődhetsz, miközben válthatsz a funkcionális területek, a telephelyek vagy épp az országok között. Számos lehetőség áll nyitva előtted, és számos módon definiálhatod a karrieredet. Bármely irányt választod is, segítünk, hogy odaérj.

Fejlődés a Boschnál – Különféle álláslehetőségek
Emberek csoportja áll egy asztal körül, nevetve és különféle feladatokon együtt dolgozva a „Bosch Connected Experience” hackathonon, Berlinben. Az asztalt különféle jegyzetek, színes post-it-ek, ceruzák és egy laptop borítja. A háttérben más résztvevők különböző projektposzterekkel borított tűzőtáblák előtt állnak.

Emberek és projektek

Emberek és projektek

Amikor azt mondjuk, hogy a jövőt formáljuk, akkor azt komolyan is gondoljuk. Ez jelenthet globális megatrendeket vagy high-end technológiákat a hálózatba kapcsolt világért. Együtt dolgozhatunk agilis start-up környezetben vagy régóta fennálló vállalati struktúrákban. Bármin és bárhogyan dolgozunk is, új standardokat állítunk fel, és életeket változtatunk meg.

Fejlődés a Boschnál – Emberek és projektek

Fejlődés a Boschnál – Dióhéjban

Icon welcome

Jól bevált dolgozó tapasztalattal és történettel

Icon development

Számos képzési lehetőség

Icon gears-interlocked-arrow

Jövőbe mutató kompetenciák fejlesztése

Icon team-signpost

Többféle karrier egyetlen vállalaton belül

Icon World-Paperplane

Nemzetközi megbízások és együttműködés

Icon chart line

Személyes szakmai fejlődés

Shawn egy irodában ül az asztalnál.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: