Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Személyes fejlődésed és továbblépésed

Fejlődjünk közösen. Számtalan szerep, pozíció és lehetőség vár rád. Work #LikeABosch

Egy munkatárs pózol a Boschhoz kapcsolódó nyomatos – például Work #LikeABosch feliratos – sapkákkal tele kiállítóállvány előtt.

A Boschnál kibontakozhatsz.

Több mint 130 éve formálunk új piacokat és technológiákat. Ahogyan megtanultunk változni, növekedni és alkotni, úgy te is megtanulhatsz – mivel a fejlődés nem ismer határokat.

A „egészedet” szeretnénk fejleszteni, nem csak a „9–5-ig” személyiségedet, mivel az egész élet az egyensúlyról szól. Rengeteg támogatást kaphatsz szakmai és személyes fejlődésedhez munkaidőben, továbbá számos ingyenes, vállalat által finanszírozott képzés áll bárki rendelkezésére. A Bosch képzési központjában az iparág vezető képzéseinek „ábécéje” – „Artificial Intelligence, Brainstorming, Cooperation” (mesterséges intelligencia, ötletelés, együttműködés) – áll minden dolgozó rendelkezésére. Ingyenes licenceinknek köszönhetően bárhol és bármikor tanulhatsz a világ neves intézményeinek online kurzusain. És a hab a tortán: szükség esetén pénzügyi támogatást adunk saját magad és családod formális oktatásban való részvételéhez.

Vállalati egyetemünkön megismerheted a jövő technológiáit, az innovatív gyakorlatokat és a vezetési készségeket, amelyek segítenek neked a fejlődésben, és hogy megtaláld a helyed a Boschnál. Gyakorlatias, professzionális, akadémikus környezetben tanulhatsz a Bosch világához és a szélesebb iparághoz tartozó szakértőktől. A tanfolyamok köre a vezetőségi programoktól a mesterképzésekig, a helyi és nemzetközi szemináriumoktól, a konferenciákig és az esti prezentációkig terjednek, beleértve a fórumokat és a nemzetközi tudástranszfert is – de mindegyik rád és a te saját felfedezőutadra összpontosít.

Vállalkozásunk globális méretű, ezért magabiztos, globálisan gondolkodó, a külföldi lehetőségeket is megragadó csapatra van szükségünk. Több mint 100 éve sikeresen küldünk ki dolgozókat a világ minden tájára teljes körű támogatással – neked és a családodnak is. Biztosítjuk, hogy te és családod előzetes látogatásokkal, nyelvtanulással és interkulturális képzésekkel jól felkészüljetek. Amikor új országba érkezel, mi ott leszünk melletted: személyes támogatást, a vállalat életébe való bevezetést és helyi mentorálást biztosítva. Hazatérésed esetén pedig időben megszervezzük a hazatelepítésedet, és támogatjuk visszailleszkedésedet is.

Vállalat, melynek múltja és jövője van.

Csak közös történetünkre építve formálhatjuk a holnapot. 1886-ban Robert Bosch Stuttgartban megalapította a Precíziós Mechanikai és Villamosmérnöki Műhelyt. Ez indította el globális szervezetünket. A kezdetektől az innováció és a társadalmi kötelezettségvállalás formált bennünket. Folyamatosan megújítjuk és átalakítjuk vállalkozásunkat, de ezek az alapkövek változatlanok.

A Boschnál megtalálod a helyed

Egyetlen globális vállalat, számos munkavégzési mód és felfedezésre váró területek. Mindegy, hogy globális vállalati kultúrára, innovatív szellemre, babzsákfotelekre vagy fehértáblás irodákra, hivatalos vagy rugalmas környezetre vágysz. Akár felfelé irányuló, akár oldalirányú mozgásra – mi ott leszünk melletted.

Fejlődés a Boschnál – Dióhéjban

Jól bevált dolgozó tapasztalattal és történettel

Számos képzési lehetőség

Jövőbe mutató kompetenciák fejlesztése

Többféle karrier egyetlen vállalaton belül

Nemzetközi megbízások és együttműködés

Személyes szakmai fejlődés

Egy sokszínű csoport sálakat tart a levegőbe “Join the Team” felirattal. Egy személy int az embereknek, hogy csatlakozzanak a csoporthoz.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: