Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
A Bosch Magyarországon
Termékek és szolgáltatások

Ipar és kereskedelem

A Bosch innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál az ipar és a kereskedelem számára.

A Bosch Rexroth a mobil applikációk, a gyári automatizáció, az infrastruktúra-tervezés és a gépekkel kapcsolatos alkalmazások legszélesebb skáláját támogatja.

Hajtás- és vezérléstechnika

A Bosch globális partnerként egyesíti a legmodernebb technológiát páratlan ipari tapasztalatával, egyedülálló portfóliójának köszönhetően a mobil alkalmazások, a gyártásautomatizálás és teljes körű mérnöki tervezés és gépépítés területén. Tapasztalt munkatársaink világszerte folyamatosan biztonságos, sokoldalú és energiahatékony megoldások fejlesztésén dolgoznak. A gépgyártók és végfelhasználók megtapasztalhatják multifunkcionális innovációink előnyeit, amelyeket hálózatba kapcsolt gyártási környezetben történő alkalmazásra terveztünk.

Egy Bosch csomagolóberendezés

Csomagolástechnika

A Bosch Packaging Technology a folyamat- és csomagolástechnika egyik vezető beszállítója. A világ több mint 15 országában több mint 30 telephelyen fejleszti és gyártja magasan képzett csapatunk a gyógyszeripari, élelmiszeripari és édesipari megoldásokat. A hagyományos megoldásoktól a komplett gyártósorokig és integrált rendszerekig minden berendezést szlogenünknek megfelelően fejlesztünk: „Életre tervezve”.

Bosch fúrókalapács

Elektromos kéziszerszámok profiknak

A Bosch innovatív, kiváló minőségű elektromos szerszámokat fejleszt, amelyekkel garantáltan professzionális eredményt érhet el. Szerszámaink megbízhatóak, erősek és strapabírók, így a legmagasabb igényeket is kielégítik, munkáját pedig könnyebbé teszik. A Bosch vezeték nélküli szerszámai különösen hosszú élettartamukkal, nagy teljesítményükkel és hosszú üzemidejükkel tűnnek ki.

A Bosch Security Systems termékválasztéka: például térfigyelő kamerák, behatolásérzékelő, tűzérzékelő, hangos evakuálási rendszerek, valamint hozzáférés-vezérlési és kezelési rendszerek

Biztonságtechnika

Célunk az élet, az épületek és a vagyon védelme. Termékportfóliónk magába foglal térfigyelő kamerákat, behatolásérzékelőket, tűzérzékelőket, evakuálási rendszereket, valamint hozzáférés-vezérlő és kezelési rendszereket is. A palettát beszéddel, hanggal és zenével történő kommunikációra alkalmas profi audio- és konferenciarendszerek egészítik ki.

Város horizontja a tengerparton

Szoftveres megoldások

Ahogyan a dolgok internete átalakítja a világot, óriási lehetőségeket kínál számos szektorban, például a gyártásban, a mobilitásban, az energetikában, a menedzsmentben. A Bosch szoftver- és szolgáltatási platformjai szilárd alapokat biztosítanak a személyre szabott megoldások telepítéséhez és működtetéséhez. Fedezze fel, hogy a Bosch szoftveres megoldásai hogyan segítenek a vállalatoknak üzletvezetésük javításában és az új értékesítési csatornák és termékek felkutatásában.

Lépjen kapcsolatba a Boschsal!

Örömmel várjuk megkeresését.
Telefon