Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon
Termékek és szolgáltatások

Ipar és kereskedelem

A Bosch innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál az ipar és a kereskedelem számára.

Ipar és kereskedelem
A Bosch Rexroth a mobil applikációk, a gyári automatizáció, az infrastruktúra-tervezés és a gépekkel kapcsolatos alkalmazások legszélesebb skáláját támogatja.

Hajtás- és vezérléstechnika

A Bosch globális partnerként egyesíti a legmodernebb technológiát páratlan ipari tapasztalatával, egyedülálló portfóliójának köszönhetően a mobil alkalmazások, a gyártásautomatizálás és teljes körű mérnöki tervezés és gépépítés területén. Tapasztalt munkatársaink világszerte folyamatosan biztonságos, sokoldalú és energiahatékony megoldások fejlesztésén dolgoznak. A gépgyártók és végfelhasználók megtapasztalhatják multifunkcionális innovációink előnyeit, amelyeket hálózatba kapcsolt gyártási környezetben történő alkalmazásra terveztünk.

Bosch fúrókalapács

Elektromos kéziszerszámok profiknak

A Bosch innovatív, kiváló minőségű elektromos szerszámokat fejleszt, amelyekkel garantáltan professzionális eredményt érhet el. Szerszámaink megbízhatóak, erősek és strapabírók, így a legmagasabb igényeket is kielégítik, munkáját pedig könnyebbé teszik. A Bosch vezeték nélküli szerszámai különösen hosszú élettartamukkal, nagy teljesítményükkel és hosszú üzemidejükkel tűnnek ki.

A Bosch Security Systems termékválasztéka: például térfigyelő kamerák, behatolásérzékelő, tűzérzékelő, hangos evakuálási rendszerek, valamint hozzáférés-vezérlési és kezelési rendszerek

Biztonságtechnika

Célunk az élet, az épületek és a vagyon védelme. Termékportfóliónk magába foglal térfigyelő kamerákat, behatolásérzékelőket, tűzérzékelőket, evakuálási rendszereket, valamint hozzáférés-vezérlő és kezelési rendszereket is. A palettát beszéddel, hanggal és zenével történő kommunikációra alkalmas profi audio- és konferenciarendszerek egészítik ki.

Város horizontja a tengerparton

Szoftveres megoldások

Ahogyan a dolgok internete átalakítja a világot, óriási lehetőségeket kínál számos szektorban, például a gyártásban, a mobilitásban, az energetikában, a menedzsmentben. A Bosch szoftver- és szolgáltatási platformjai szilárd alapokat biztosítanak a személyre szabott megoldások telepítéséhez és működtetéséhez. Fedezze fel, hogy a Bosch szoftveres megoldásai hogyan segítenek a vállalatoknak üzletvezetésük javításában és az új értékesítési csatornák és termékek felkutatásában.

Lépjen kapcsolatba a Boschsal!

Örömmel várjuk megkeresését.

Telefon

Cseteljen velünk!

Üdvözljük! Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, lépjen kapcsolatba velünk. Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll 8:00 és 17 óra között, munkanapokon.