Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
A Bosch Magyarországon

Junior Managers Program

Vezetői karrierre vágysz? Junior Managers Programunk - a Bosch vezető utánpótlás programja - segít vezetői jövőd megalapozásában.

.

A programról

A program célja: Szakmailag felkészült fiatal pályakezdők bevonása vállalat csoportunk üzleti tevékenységébe különböző projekt munkákon keresztül. Vezetői utánpótlás kiépítése a magyarországi Bosch csoport számára magas teljesítmény és folytonos fejlődés eredményeként.

Amit ajánlunk számodra/ Amit kínálunk: A 18-24 hónapos rotációs program alatt a szakterületedhez kapcsolódóan 4-6 rotációs állomáson fogsz dolgozni, ebből 6 hónapot egy külföldi telephelyen töltesz el. Aktívan részt veszel a napi üzletmenetben és különféle projektekben, amely által megismered a Bosch világát. Segítünk kiválasztani a megfelelő állomásokat, amelyek megfelelnek az érdeklődési körödnek, más szóval megoszthatod velünk elképzelésedet, hogy mely osztályokon, divíziókban és telephelyen szeretnél tanulni és gyakorolni a vezetői tudást. A program alatt mindvégig számíthatsz a mentorod segítségére és szakmai iránymutatására. Mindemellett különféle tréningek és szemináriumok keretében tudod majd bővíteni tudásodat. Természetesen abba is beleszólhatsz, hogy mire szeretnéd összpontosítani a tanulást.

Lehetőségeink országszerte:

Budapest:

 • fejlesztés

Hatvan:

 • gyártás
 • logisztika
 • kontrolling

Eger:

 • gyártás
 • kontrolling
 • logisztika

Miskolc:

 • gyártás
 • beszerzés
 • logisztika
 • kontrolling

Tervezd velünk vezetői jövőd!

.

A JMP -t azoknak ajánlom, akik nem csak szeretik, hanem felelősségteljesen elő is idézik a változásokat.

Tibor
tmc

A legjobb dolog a programban az, hogy lehetőségem van különböző területek megismerésére. A személyre szabott rotáció egyedülálló lehetőség a fejlődésre.

Fanni

Gyakori kérdések

Mi a Junior Managers Program célja?

►A kihívást rejtő szakmai feladatoknak és tréningeknek az elvégzésével a program résztvevői gyors és sikeres karrier utat járhatnak be a Boschnál.

Kiknek ajánljuk a Junior Managers Programot?

► A programot frissdiplomásoknak illetve 1-2 év szakmai tapasztalattal rendelkező fiataloknak ajánljuk. Ideálisan, az alap- vagy mesterszakos diplomád már a kezedben van, és gyűjtöttél már 1-2 év tapasztalatot, akár gyakornoki munkakörben, vagy teljes állásban.

► Szükségünk van jól megalapozott tudásra és olyan képességekre, mint például: vállalkozói szemlélet, felelősségvállalás, jó kommunikációs és vezetői képesség.

Kell-e szakmai tapasztalat a jelentkezéshez, és ha igen mennyi?

A programba olyanok jelentkezését várjuk akik 0-4 évig terjedő szakmai tapasztalata van, tehát nem feltétlenül elvárás, de előnyt jelenthet.

Hogyan strukturálják a programot?

► A 18-24 hónapig tartó program teljesen személyre szabott. 4-6 funkcionális területet ismerhetnek meg a rotáció alatt a résztvevők és egy féléves külföldi kiküldetésen is részt vesznek.

►Jellemzően projekt feladatokat kapnak a résztvevők és a napi üzleti menetbe is bekapcsolódnak.

►A programban résztvevők segítségére van már a tervezéstől egy mentor is, aki szakmailag és személyesen is támogatja a mentoráltat.

►A munka mellett rendszeres workshopok és rendezvényeket szervez a JMP közösség.

Mik a fókuszterületek a programban?

► A fókuszterületek évről évre változnak az üzleti igények alapján.

► A legjobban keresett műszaki területek: villamosmérnök, gépészmérnök, járműmérnök, vegyészmérnök, műszaki menedzser, gyártás és fejlesztés területén

► A leggyakrabban keresett gazdasági területek: logisztika, pénzügy, kontrolling

Határozott idejű szerződés jár a program időtartamára?

► A belépők határozatlan idejű szerződést kapnak.

Kezd nálunk karriered!

Let's be remarkable.

Karrierutak életre tervezve – Junior Managers Program – Pusztai Katalin