Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Junior Managers Program

Vezetői karrierre vágysz? Junior Managers Programunk - a Bosch vezető utánpótlás programja - segít vezetői jövőd megalapozásában.

Junior Managers Program

A programról

A program célja: Szakmailag felkészült fiatal pályakezdők bevonása vállalat csoportunk üzleti tevékenységébe különböző projekt munkákon keresztül. Vezetői utánpótlás kiépítése a magyarországi Bosch csoport számára magas teljesítmény és folytonos fejlődés eredményeként.

Amit ajánlunk számodra/ Amit kínálunk: A 18-24 hónapos rotációs program alatt a szakterületedhez kapcsolódóan 4-6 rotációs állomáson fogsz dolgozni, ebből 6 hónapot egy külföldi telephelyen töltesz el. Aktívan részt veszel a napi üzletmenetben és különféle projektekben, amely által megismered a Bosch világát. Segítünk kiválasztani a megfelelő állomásokat, amelyek megfelelnek az érdeklődési körödnek, más szóval megoszthatod velünk elképzelésedet, hogy mely osztályokon, divíziókban és telephelyen szeretnél tanulni és gyakorolni a vezetői tudást. A program alatt mindvégig számíthatsz a mentorod segítségére és szakmai iránymutatására. Mindemellett különféle tréningek és szemináriumok keretében tudod majd bővíteni tudásodat. Természetesen abba is beleszólhatsz, hogy mire szeretnéd összpontosítani a tanulást.

Lehetőségeink országszerte:

Budapest:

  • fejlesztés
  • HR

Hatvan:

  • gyártás

Miskolc:

  • logisztika
  • kontrolling

Maklár

  • gyártás

Tervezd velünk vezetői jövőd!

.

A JMP -t azoknak ajánlom, akik nem csak szeretik, hanem felelősségteljesen elő is idézik a változásokat.

Tibor
tmc

A legjobb dolog a programban az, hogy lehetőségem van különböző területek megismerésére. A személyre szabott rotáció egyedülálló lehetőség a fejlődésre.

Fanni

Gyakori kérdések

►A kihívást rejtő szakmai feladatoknak és tréningeknek az elvégzésével a program résztvevői gyors és sikeres karrier utat járhatnak be a Boschnál.

► A programot frissdiplomásoknak illetve 1-2 év szakmai tapasztalattal rendelkező fiataloknak ajánljuk. Ideálisan, az alap- vagy mesterszakos diplomád már a kezedben van, és gyűjtöttél már 1-2 év tapasztalatot, akár gyakornoki munkakörben, vagy teljes állásban.

► Szükségünk van jól megalapozott tudásra és olyan képességekre, mint például: vállalkozói szemlélet, felelősségvállalás, jó kommunikációs és vezetői képesség.

A programba olyanok jelentkezését várjuk akik 0-4 évig terjedő szakmai tapasztalata van, tehát nem feltétlenül elvárás, de előnyt jelenthet.

► A 24 hónapig tartó program teljesen személyre szabott. 4-6 funkcionális területet ismerhetnek meg a rotáció alatt a résztvevők és egy féléves külföldi kiküldetésen is részt vesznek.

►Jellemzően projekt feladatokat kapnak a résztvevők és a napi üzleti menetbe is bekapcsolódnak.

►A programban résztvevők segítségére van már a tervezéstől egy mentor is, aki szakmailag és személyesen is támogatja a mentoráltat.

►A munka mellett rendszeres workshopok és rendezvényeket szervez a JMP közösség.

► A fókuszterületek évről évre változnak az üzleti igények alapján.

► A legjobban keresett műszaki területek: villamosmérnök, gépészmérnök, járműmérnök, vegyészmérnök, műszaki menedzser, gyártás és fejlesztés területén

► A leggyakrabban keresett gazdasági területek: logisztika, pénzügy, kontrolling

► A belépők határozatlan idejű szerződést kapnak.

Kezd nálunk karriered!

Let's be remarkable.

Karrierutak életre tervezve – Junior Managers Program – Pusztai Katalin

Megosztás: