Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Tevékenységi területek

Fedezd fel álláslehetőségeink széles skáláját – találd meg helyedet számos tevékenységi területünk, üzleti szektoraink és a világ minden táján megtalálható telephelyeink egyikén.

Találjon munkát a sok tevékenységi terület valamelyikén

Kiemelkedő területeink

Olvass tovább és tudd meg milyen szektorokban alkotjuk a holnap technológiáit.

Kutatás és fejlesztés / K+F

Kutatás és fejlesztés / K+F

A világ minden tájáról származó magasan képzett munkatársaink a vállalat kutatási területein belül olyan technológiai áttöréseken dolgoznak, mint a szoftverfejlesztés, robotika vagy a motorvezérlés. Ily módon folyamatosan új ötletek születnek, amelyek a meglévő termékeket még hatékonyabbá, még kényelmesebbé, biztonságosabbá és környezetbarátabbá teszik, ugyanakkor teljesen új üzletágak jöhetnek létre.

Az elsődleges célunk, hogy javítsuk az életminőséget.

Mérnöki terület

Mérnöki terület

Az elektromos és elektronikus rendszerek (E/E-rendszerek) iránti igény a modern járművek részéről egyre fokozódik. A fedélzeti hálózati rendszerek számának növekedésével a járművek összekapcsolásából származó megnövekedett adattovábbítási igényt is megbízhatóan kell kezelni.

A Bosch mérnöki részlegén tiéd lehet új mobilitási megalkotása, és hozzájárulhatsz az hatékonyság növeléséhez, valamint a mai járművek kényelméhez.

Gyártás

Gyártás

Ipar 4.0 megoldásainkkal a hálózati gyártás területén optimalizáljuk gyártási és logisztikai folyamatainkat. Olyan megoldásokat fejlesztünk ki, amelyek lehetővé teszik a gépek egymás közti kommunikációját, így egyszerre gyorsítják fel és teszik biztonságossá a gyártást. A gépek, a folyamatok és a szenzorok adatainak összegyűjtésével, megjelenítésével és elemzésével segíthet nekünk abban, hogy a vállalatoknak új alapokon nyugvó jövőt ajánljunk.

A dolgok mesterséges intelligenciája (AIoT)

A dolgok mesterséges intelligenciája (AIoT)

Amikor a mesterséges intelligencia (AI) találkozik az összekapcsolt termékekkel (IoT), az eredmény számtalan új lehetőség – otthon, munkahelyen és útközben. Ezért összpontosítottunk erre a kulcsfontosságú technológiára. A Boschnál szinte minden második pozícióban szoftverekkel és azok javítási- és továbbfejlesztési módjaival foglalkoznak.

Csatlakozhatsz hozzánk a dolgok mesterséges intelligenciájának előmozdításában, jobbá teheted az emberek életét, és teljesen új technológiákat hozhatsz létre.

intro

Bosch Global Business Services

Fejlesztési folyamataink során a digitalizációra és az automatizálásra támaszkodunk, hogy helyet teremtsünk annak, ami ügyfeleink számára igazán fontos. Legyen szó elégedettségről vagy személyre szabott szolgáltatásokról és termékekről, a Bosch Global Business Services arra törekszik, hogy növelje ügyfelei hatékonyságát és a Boscht a világ vezető AIoT-vállalatává tegye.

Mérnöki területeink

A mérnöki tudománytól a gyártáson, szoftvereken át a hardverekig – Csatlakozz hozzánk és alakítsd a holnapot: „Életre tervezve”.

Salestől logisztikán át a HR-ig

Fedezze fel a Bosch szakmai üzletágait

Legfőbb cél az üzleti szektorokban: A jövő megalkotása

A Bosch vezető pozíciót foglal el a technológia és a szolgáltatások terén. Válaszd ki te is, melyik területen szeretnél új műszaki mérföldköveket letenni.

Telephelyeink Magyarországon

Pontos címért kattints a városra.

Lépj be a csapatba – a LikeABosch színésze, Shawn és barátai ezzel a transzparenssel köszöntik a jelentkezőket.

Állásaink világszerte

Mivel a Bosch világszintű, karriered határokon átívelő, lehetőségekkel tűzdelt utat tehet meg. Fedezd fel nyitott pozícióinkat, és légy részese csapatunknak.

Shawn egy irodában ül az asztalnál.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: