Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Tevékenységi területek

Fedezd fel álláslehetőségeink széles skáláját – találd meg helyedet számos tevékenységi területünk, üzleti szektoraink és a világ minden táján megtalálható telephelyeink egyikén.

Találjon munkát a sok tevékenységi terület valamelyikén

Kiemelkedő területeink

Olvass tovább és tudd meg milyen szektorokban alkotjuk a holnap technológiáit.

Kutatás és fejlesztés / K+F

Kutatás és fejlesztés / K+F

A világ minden tájáról származó magasan képzett munkatársaink a vállalat kutatási területein belül olyan technológiai áttöréseken dolgoznak, mint a szoftverfejlesztés, robotika vagy a motorvezérlés. Ily módon folyamatosan új ötletek születnek, amelyek a meglévő termékeket még hatékonyabbá, még kényelmesebbé, biztonságosabbá és környezetbarátabbá teszik, ugyanakkor teljesen új üzletágak jöhetnek létre.

Az elsődleges célunk, hogy javítsuk az életminőséget.

Mérnöki terület

Mérnöki terület

Az elektromos és elektronikus rendszerek (E/E-rendszerek) iránti igény a modern járművek részéről egyre fokozódik. A fedélzeti hálózati rendszerek számának növekedésével a járművek összekapcsolásából származó megnövekedett adattovábbítási igényt is megbízhatóan kell kezelni.

A Bosch mérnöki részlegén tiéd lehet új mobilitási megalkotása, és hozzájárulhatsz az hatékonyság növeléséhez, valamint a mai járművek kényelméhez.

Gyártás

Gyártás

Ipar 4.0 megoldásainkkal a hálózati gyártás területén optimalizáljuk gyártási és logisztikai folyamatainkat. Olyan megoldásokat fejlesztünk ki, amelyek lehetővé teszik a gépek egymás közti kommunikációját, így egyszerre gyorsítják fel és teszik biztonságossá a gyártást. A gépek, a folyamatok és a szenzorok adatainak összegyűjtésével, megjelenítésével és elemzésével segíthet nekünk abban, hogy a vállalatoknak új alapokon nyugvó jövőt ajánljunk.

A dolgok mesterséges intelligenciája (AIoT)

A dolgok mesterséges intelligenciája (AIoT)

Amikor a mesterséges intelligencia (AI) találkozik az összekapcsolt termékekkel (IoT), az eredmény számtalan új lehetőség – otthon, munkahelyen és útközben. Ezért összpontosítottunk erre a kulcsfontosságú technológiára. A Boschnál szinte minden második pozícióban szoftverekkel és azok javítási- és továbbfejlesztési módjaival foglalkoznak.

Csatlakozhatsz hozzánk a dolgok mesterséges intelligenciájának előmozdításában, jobbá teheted az emberek életét, és teljesen új technológiákat hozhatsz létre.

intro

Bosch Global Business Services

Fejlesztési folyamataink során a digitalizációra és az automatizálásra támaszkodunk, hogy helyet teremtsünk annak, ami ügyfeleink számára igazán fontos. Legyen szó elégedettségről vagy személyre szabott szolgáltatásokról és termékekről, a Bosch Global Business Services arra törekszik, hogy növelje ügyfelei hatékonyságát és a Boscht a világ vezető AIoT-vállalatává tegye.

Mérnöki területeink

A mérnöki tudománytól a gyártáson, szoftvereken át a hardverekig – Csatlakozz hozzánk és alakítsd a holnapot: „Életre tervezve”.

Az applikatőri munka során feladatod a belső égésű motorok hardvereinek és szoftvereinek telepítése. Feladataid magukba foglalják az elektronikus motorvezérlő rendszerek üzembe helyezését és optimalizálását, a vezérlőegységek szoftverparamétereinek beállítását, a prototípusok tesztelését és a motortesztállványok megépítését és üzembehelyezését.

A gyártási területen gyáraink egyikében kollégáink megtervezik és optimalizálják termékeink gyártását. Egyszerre több mérnöki csapat is együtt dolgozik a versenyképes új termékek kifejlesztésén, végig figyelembe véve a minőséget, a költségeket és a vevők igényeit. Új folyamatokat fejlesztenek ki a kapcsolódó részlegekkel, például a termék- és folyamatfejlesztési részleggel, valamint a beszerzéssel.

A hardverfejlesztésben Te határozod meg az elektronikus alkotóelemek funkcióját, kivitelezését és műszaki jellemzőit. Kifejlesztheted a prototípusokat, a modulokat, platformokat. A vezérlőegységek és az analóg, illetve digitális áramkörök tervezésén túl a Te megoldásaiddal alkalmazkodhatnak a speciális vevői igényekhez.

Az informatika területén a villamosmérnöki munka és az IT kapcsolódik össze.

IT és big data rendszereket fejleszthetsz ki, koordinálhatod az ehhez kapcsolódó szoftverek és hardverek fejlesztési munkafolyamatait. Feladatod magában foglalja a vevői igényekre szabott informatikai megoldások kifejlesztését és az informatikai rendszerek különböző részlegek közötti koordinációjára vonatkozó stratégia kidolgozását.

Ezen a területen szoftvereket fejleszthetsz a termékekkel kapcsolatos funkciók számára. Feladataid magukba foglalják a szoftverarchitektúrák szimulációját és modellezését, valamint fejlesztésük és tervezésük kezelését is. A szoftverek elektronikus rendszerekbe történő beépítésén túl érvényesíted és hitelesíted a szoftvereket, valamint minőségellenőrzéseket hajthatsz végre.

Salestől logisztikán át a HR-ig

Fedezze fel a Bosch szakmai üzletágait

Vállalati pénzügyi irányítási és számviteli területeinken munkád a biztosítéka annak, hogy a menedzsment rendelkezésére álljon minden olyan információ, amely az üzleti döntések meghozatalához szükségesek. A számviteli csapatban Te biztosítod azt, hogy a közzétett pénzügyi kimutatások megfeleljenek a vonatkozó számviteli szabályzatoknak.

A beszerzés folyamatosan keresi a legmegbízhatóbb beszállítókat, a legjobb minőséget és a legjobb árakat – mind a belföldi, mind a nemzetközi piacokon. Ez érvényes a nyersanyagokra, az alkatrészekre, a termékeink gyártásához szükséges fogyóeszközökre, gépekre, a termékekre és olyan szolgáltatásokra, mint az informatikai berendezések és szolgáltatási szintre vonatkozó megállapodásokra.

A kutatás és fejlesztésben a mi sikerünk kulcsa a Te kezedben lesz. Lefektetheted új, innovatív termékeink alapjait, új technológiákat fejleszthetsz ki, ezzel hosszú távon biztosítva vállalatunk vezető pozícióját. Kutatási területtől függően egyik részlegünk fejlesztési osztályán dolgozhatsz. Tevékenységi területek széles skáláját kínáljuk, ideértve az új gyártási és alternatív hajtástechnikákat, a napelemes rendszereket és akkumulátorok anyagait, valamint az áramlástani, elektronikai, nagyfrekvenciás technológiákat és a 3D tervezést.

Ezen területünkön műszaki termékeket, tesztberendezéseket és komplett gyártási létesítményeket tervezhetsz belső fejlesztési vagy gyártási egységeink specifikációinak, valamint ügyfeleink kívánalmainak megfelelően. Ez a termékfejlesztés részeként magába foglalja az egyedi mikrokomponensek részletes konfigurációját és a speciális célokra készült gyártóberendezések komplett tervezését is. Az egyidejű tervezési folyamatok során Te integrálod az összes meghatározott funkciót és gyártási aspektust a végső tervekbe.

Logisztikai részlegünkön Te leszel felelős a termékek, az anyagok és az információk megfelelő áramlásának biztosításáért mind a vállalaton belül, mind leányvállalataink, vevőink és beszállítóink felé az összes kapcsolattartási felületen keresztül. Munkád magába foglalja az informatikai alapú beszerzési, szállítási, raktárkészletezési és gyártási stratégiák kifejlesztését – folyamatosan egyeztetve a különböző belső kapcsolati hálón, a vevői vonalon és a szolgáltatói körökben.

A marketingnél egyéb funkcionális területekkel működhetsz együtt, hatékony stratégiákat dolgozhatsz ki a marketing termékek és szolgáltatások fejlesztésére. Tudva azt, hogy döntéseid kulcsfontosságúak annak meghatározásában, hogy a különböző célcsoportok hogyan ítélik meg márkáinkat. Ezért aktívan elemzed az új üzletágakat és az optimális árképzési stratégiát.

A HR-en Te leszel a felelős annak biztosításáért, hogy megtaláljuk és meg is tartsuk a megfelelő embereket, valamint hogy fejlesszük egyéni és szakmai tudásukat. Munkád lehet operatív vagy stratégiai jellegű. Foglalkozhatsz például képzések szervezésével, toborzással, szervezetfejlesztéssel, munkaszerződésekkel, vagy béremeléssel.

Minőségirányítási részlegünkön feladatod hogy biztosítsd termékeink Bosch márkához hű minőségét. Számos részleggel, köztük a tervezéssel, a gyártással, a logisztikával, a beszerzéssel és az értékesítéssel működik együtt a minőségirányítási csapat.

Vevőinkkel és beszállítóinkkal egyeztetnek a minőségi kifogásokról, és garantálják a minőségügyi szabványok betartását.

Szimulációs részlegünkön meghatározhatod, hogy az egyes termékek, anyagok, rendszerek hogyan viselkednek bizonyos körülmények között. Ebben benne lehet annak a vizsgálata is, hogy egy összetevő hogyan reagál a magas hőmérsékletekre vagy egy burkolat a nagy nyomásra. A több testet magukba foglaló rendszerek dinamikájának vagy a vezérlőegységek, szenzorok vagy működtető mechanizmusok közötti interakció vizsgálatát is végezheted. Ezeket körülményeket szoftverek segítségével mesterségesen idézi elő a szimulációs folyamatokat ellátó csoportunk.

Műszaki sales kollégaként az eredeti alkatrészeket gyártó ügyfelekkel nélkülözhetetlen a folyamatos kapcsolattartás.

Általánosságban Te építed ki a hosszú távú együttműködést ezekkel az ügyfelekkel. Szakmai kapcsolataid a beszerzés, a fejlesztés, a projektmenedzsment és a minőségbiztosítás részlegeit is behálózzák. A meglévő projekteket érintő műszaki és kereskedelmi tanácsadáson felül új üzleteket is megcélozhatsz és megvalósíthatsz.

E részlegünkön fontos szerepet tölthetsz be a vállalat arculatának meghatározásában – mind a belső, mind pedig a külső kommunikáció terén. A munkavállalókat tájékoztatod a legfrissebb céges információkról, és hírekről.

Gondoskodhatsz az egységes, informatív kommunikációról és arculatról, mely az összes kommunikációs platformot lefedi.

A kereskedelmi értékesítés részlegen felelősséged egy adott régióra kiterjedhet. Megtervezheted és koordinálhatod a folyamatok pénzügyi és kereskedelmi aspektusait. Kereskedelmi képviselőként is dolgozhatsz, de akár vezetheted is csapatod, vagy kiemelt ügyfelekkel foglalkozol.

Az új ügyfelek felkutatása, a kereskedelmi szerződések egyeztetése, a nyereséges árképzési politika és később a logisztikai folyamatok összehangolása, mind a pozíció sarkalatos feladatait alkotják.

Az ipari értékesítési részleg munkatársaként megrendelőket szerezhetsz és régiódban vagy iparágadon belül egy adott technológiai terület tanácsadójaként dolgozol. Kezeled a kiemelt vásárlóinkkal bonyolított tranzakcióinkat és teljes projekteket adminisztrációs feladatokkal támogathatod– az ajánlat elkészítésétől a vásárlás utáni támogatásig.

Legfőbb cél az üzleti szektorokban: A jövő megalkotása

A Bosch vezető pozíciót foglal el a technológia és a szolgáltatások terén. Válaszd ki te is, melyik területen szeretnél új műszaki mérföldköveket letenni.

Telephelyeink Magyarországon

Pontos címért kattints a városra.

Egy sokszínű csoport sálakat tart a levegőbe “Join the Team” felirattal, és egy üres irodai székre mutat.

Állásaink világszerte

Mivel a Bosch világszintű, karriered határokon átívelő, lehetőségekkel tűzdelt utat tehet meg. Fedezd fel nyitott pozícióinkat, és légy részese csapatunknak.

Egy sokszínű csoport sálakat tart a levegőbe “Join the Team” felirattal. Egy személy int az embereknek, hogy csatlakozzanak a csoporthoz.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: