Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Bosch Global Business Services

Életre tervezve. Általunk megvalósítva. A Bosch integrált és folyamatorientált egységeként kategóriaelső szolgáltatásokat nyújtunk a Bosch belső területeinek üzletmenetük optimalizálásában. Világszerte több mint 9500 munkatárs nyújt szolgáltatásokat hét folyamatvonalon, és több mint 300 Bosch jogi entitást szolgálunk ki. Átfogó folyamatszervezésünkkel túllépjük a funkcionális határokat, hogy a lehető legjobb ügyfélélményt biztosítsuk. Az partnerek kéréseit és visszajelzéseit a központ ügyfélkezelési csapata támogatja, melyeket szisztematikusan és az érintett szolgáltatástulajdonosokkal szoros együttműködésben dolgozzuk fel. Ez az üzleti modell lehetővé teszi a személyre szabott, egységes folyamatok létrehozását és fejlesztését azzal a céllal, hogy ötcsillagos szolgáltatást nyújtsunk.

Csatlakozz a Bosch Global Business Services területéhez, és dolgozz #LikeABosch

Fejlesztési folyamataink során a digitalizációra és az automatizálásra támaszkodunk, hogy helyet teremtsünk annak, ami ügyfeleink számára igazán fontos. Legyen szó elégedettségről vagy személyre szabott szolgáltatásokról és termékekről, a Bosch Global Business Services arra törekszik, hogy növelje ügyfelei hatékonyságát és a Boscht a világ vezető AIoT-vállalatává tegye.

Csatlakozzon csapatunkhoz!

A Bosch Global Business Services támogatja a Bosch összes részlegét abban, hogy életre szóló megoldásokat alkosson meg. Bővítse kapcsolatait a Bosch vállalaton belül, tudja meg, miről szól a big data és a felhasználói élmény, és váljon AIoT-szakértővé és értékes szolgáltatási partnerré.

Most átirányítjuk az összes elérhető álláshoz.

Szolgáltatási portfóliónk – feladataink

Integrált globális üzleti szolgáltató szervezetként hét különböző szolgáltatási területen kínálunk jelentős szakértelmet, belső ügyfeleinkre összpontosítva.

Beszerzési szolgáltatásaink magukban foglalják a kategória- és beszállítókezelést, valamint a kapcsolódó informatikai eszközöket és szolgáltatásokat a tárgyalás, az innováció és a minőség terén.

Beszerzési szolgáltatásaink közé tartozik a beszerzési igények, az anyagok valamint a szolgáltatások megrendelésének elkészítése, az áruátvétel, a számla átvétele, a számlafeldolgozás és a számlafizetés.

Logisztikai szolgáltatásaink közé tartoznak a szállítási szolgáltatások, a raktározás és anyagmozgatás, a csomagolás, a külkereskedelem, a tervezés és még sok más.

Bill-to-Cash számviteli szolgáltatásaink közé tartozik az ügyfélszámlázás, a fizetések fogadása és a kintlévőségkezelés.

Book-to-Report számviteli és kontrolling szolgáltatásaink magukba foglalják a főkönyvek, az eszköztranzakciók, a banki könyvelés és a költségvetés kezelését, valamint a nemzetközi pénzügyi jelentési szabályok (IFRS), a helyi általánosan elfogadott számviteli elvek (GAAP) és a belső vezetés követelmények szerinti jelentését.

HR megosztott szolgáltatásunk magában foglalja a munkatársak számára végzett műveleteket, mint például a kiválasztást és a felvételt, a szervezeti változások és áthelyezések leképzését, a nemzetközi megbízásokat, a költségtérítéseket, a bérszámfejtést és az általános utazásszervezést.

Globális partnerként kiváló szakértői és operatív szolgáltatások nyújtása olyan komplex területeken, mint a kockázatkezelés, az adatvédelem és információbiztonság, valamint a hozzáférés- és auditkezelés.

Invented for life. Empowered by us.