Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Bosch Global Business Services

Életre tervezve. Általunk megvalósítva. A Bosch integrált és folyamatorientált egységeként kategóriaelső szolgáltatásokat nyújtunk a Bosch belső területeinek üzletmenetük optimalizálásában. Világszerte több mint 9500 munkatárs nyújt szolgáltatásokat hét folyamatvonalon, és több mint 300 Bosch jogi entitást szolgálunk ki. Átfogó folyamatszervezésünkkel túllépjük a funkcionális határokat, hogy a lehető legjobb ügyfélélményt biztosítsuk. Az partnerek kéréseit és visszajelzéseit a központ ügyfélkezelési csapata támogatja, melyeket szisztematikusan és az érintett szolgáltatástulajdonosokkal szoros együttműködésben dolgozzuk fel. Ez az üzleti modell lehetővé teszi a személyre szabott, egységes folyamatok létrehozását és fejlesztését azzal a céllal, hogy ötcsillagos szolgáltatást nyújtsunk.

Csatlakozz a Bosch Global Business Services területéhez, és dolgozz #LikeABosch

Fejlesztési folyamataink során a digitalizációra és az automatizálásra támaszkodunk, hogy helyet teremtsünk annak, ami ügyfeleink számára igazán fontos. Legyen szó elégedettségről vagy személyre szabott szolgáltatásokról és termékekről, a Bosch Global Business Services arra törekszik, hogy növelje ügyfelei hatékonyságát és a Boscht a világ vezető AIoT-vállalatává tegye.

Csatlakozzon csapatunkhoz!

A Bosch Global Business Services támogatja a Bosch összes részlegét abban, hogy életre szóló megoldásokat alkosson meg. Bővítse kapcsolatait a Bosch vállalaton belül, tudja meg, miről szól a big data és a felhasználói élmény, és váljon AIoT-szakértővé és értékes szolgáltatási partnerré.

Most átirányítjuk az összes elérhető álláshoz.

Szolgáltatási portfóliónk – feladataink

Integrált globális üzleti szolgáltató szervezetként hét különböző szolgáltatási területen kínálunk jelentős szakértelmet, belső ügyfeleinkre összpontosítva.

Invented for life. Empowered by us.