Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Kultúránk és előnyeink

Fokozzuk az élményeket. Teremts egyensúlyt a magánéleted és a munkád között, és élvezd ki a Bosch által nyújtott lehetőségeket! Work#LikeABosch

Egy csapat munkatárs felemeli egy ünnepelt kollégáját, aki ezt láthatóan élvezi.

A Boschnál a munkád igazodik az életstílusodhoz.

Bár életcéljaink különbözhetnek, - legyen szó akár egy új szakmai kihívásról, folyamatos fejlődésről, vagy a munka és a magánélet közötti nagyobb harmóniáról, mi támogatunk abban, hogy megvalósítsd őket!

Arkhimédész egyik legjobb ötlete fürdés közben született. Tudjuk, hogy a jó ötletek bármikor megszülethetnek, és rugalmas munkavégzési elveinknek köszönhetően a neked, a projektednek és a csapatodnak legmegfelelőbb módon dolgozhatsz. Még a vezetői felelősségi körrel rendelkezők is az életmódjukhoz igazíthatják a munkát – nem pedig megfordítva.

A munka nemcsak rólad szól, hanem azokról is, akikkel együtt élsz, akiket szeretsz és akikről gondoskodsz. Csak akkor tudsz igazán foglalkozni az üzleti ügyekkel, ha mi segítünk, hogy törődhess a hozzád közel állókkal.

  • A szülők rugalmas munkaidőben dolgozhatnak, számos helyszínen. Emellett más szülőkkel közös hálózatot is létrehoztunk a „family@bosch” fórumon.
  • Ha más országba mész dolgozni, segítünk partnerednek, hogy munkát találjon, meglátogathasson, nyelvet tanulhasson és további képzésekben részesülhessen.
  • Ha rokonaidról kell gondoskodnod, rövid és hosszú távú megoldásokat is (pl. részmunkaidőt) kínálunk.

Fontos számunkra hogy jól érzed magad. Közös céljainkat is csak akkor érhetjük el, ha minden kollégánk boldog, egészséges, és kiegyensúlyozott életet él. Legtöbb kezdeményezésünk, amelyet vezető szakemberekkel együtt dolgoztunk ki, teljesen ingyenes – mivel számunkra épp annyira hasznosak ezek, mint a te számodra. Van egy csokorra való preventív gondoskodási intézkedésünk is, a „befit” program magában foglalja a testi és a lelki egészséget is – a munkahely kialakításától a munkába való visszatérés integrációs folyamatáig. Mindenkinek segíteni szeretnénk a lelki egészség és az egészséges táplálkozás terén, továbbá bátor, kiegyensúlyozott és rugalmas munkakörnyezetet teremtünk.

A munka sok energiát kivesz belőlünk, tehát ha meg akarod tartani az egészséges egyensúlyt, akkor alaposan fel is kell töltődnöd. Számos tartalmas és élvezetes képzés, klub és esemény hoz egy kis inspirációt, kikapcsolódást és vidámságot a Boschnál töltött életedbe.

A Bosch nagyra értékel téged

Dolgozóink tesznek bennünket rendkívülivé. Ezért versenyképes fizetési csomagokkal, vonzó juttatásokkal, osztalékokkal és őszinte köszönetmondással ismerjük el hozzájárulásodat. A mi sikerünk a te sikered. Ünnepeljünk együtt.

Két munkatárs áll a csocsóasztal előtt a Bosch Rexroth APAS segédrobottal együtt.

Díjak és elismerések

Élvezzük a munkánkat, és az érte járó elismerést is. Nálunk minden kollégánk számít! Vonzó juttatási csomagunk titka, hogy nem csak a piaci elvárásokhoz igazodunk, de minden dolgozó esetében figyelembe vesszük az egyéni teljesítményt, szaktudását és felelősségikörét. A közös sikeréhez való hozzájárulást a vállalat teljesítményén alapuló bónuszokkal jutalmazzuk. Emellett olyan bérenkívüli juttatási csomagot kapsz, melyet csak egy globális vállalat tud nyújtani.

Négy munkatárs otthonról dolgozik, és a lakásukban láthatjuk őket egy osztott videoképernyőn.

A Bosch kultúra

A Boschnál dolgozni összetartást jelent: egyértelmű küldetéssel, egyértelmű középponttal és egyértelmű értékekkel, melyek szerint élünk és dolgozunk – We are Bosch.
Keményen dolgozunk ügyfeleinkért és a társadalomért, de keményen dolgozunk azért is, hogy virágzó és kellemes kultúrát teremtsünk. Ehhez bátor és magabiztos vezetőség, a legújabb technológia, valamint rengeteg hálózatépítési és tanulási lehetőség szükséges. Bármi legyen is a célod – mi támogató szelleműek és rugalmasak vagyunk.

Ezeket élvezheted a Boschnál – dióhéjban

Vonzó juttatási csomag

Munkavállalói kedvezmények

Egészségmegörző programok

Munka és magánélet egyensúly támogatása

Értékteremtő vállalati kultúra

Aktív közösségi élet

Díjaink

  1. Glassdoor Award 2019
  2. Universum Engineering
  3. Universum Engineering
  4. Automotive TopCareer
Egy sokszínű csoport sálakat tart a levegőbe “Join the Team” felirattal. Egy személy int az embereknek, hogy csatlakozzanak a csoporthoz.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: