A Bosch Magyarországon
Shawn egy hálózatba kötött házban, ahol minden összeköttetésben áll mindennel

Kultúránk és előnyeink

Fokozzuk az élményeket. Teremts egyensúlyt a magánéleted és a munkád között, és élvezd ki a Bosch által nyújtott lehetőségeket! Work#LikeABosch

A Boschnál a munkád igazodik az életstílusodhoz.

Bár életcéljaink különbözhetnek, - legyen szó akár egy új szakmai kihívásról, folyamatos fejlődésről, vagy a munka és a magánélet közötti nagyobb harmóniáról, mi támogatunk abban, hogy megvalósítsd őket!

Rugalmas munkavégzés

Arkhimédész egyik legjobb ötlete fürdés közben született. Tudjuk, hogy a jó ötletek bármikor megszülethetnek, és rugalmas munkavégzési elveinknek köszönhetően a neked, a projektednek és a csapatodnak legmegfelelőbb módon dolgozhatsz. Még a vezetői felelősségi körrel rendelkezők is az életmódjukhoz igazíthatják a munkát – nem pedig megfordítva.

Munka és család

A munka nemcsak rólad szól, hanem azokról is, akikkel együtt élsz, akiket szeretsz és akikről gondoskodsz. Csak akkor tudsz igazán foglalkozni az üzleti ügyekkel, ha mi segítünk, hogy törődhess a hozzád közel állókkal.

  • A szülők rugalmas munkaidőben dolgozhatnak, számos helyszínen. Emellett más szülőkkel közös hálózatot is létrehoztunk a „family@bosch” fórumon.
  • Ha más országba mész dolgozni, segítünk partnerednek, hogy munkát találjon, meglátogathasson, nyelvet tanulhasson és további képzésekben részesülhessen.
  • Ha rokonaidról kell gondoskodnod, rövid és hosszú távú megoldásokat is (pl. részmunkaidőt) kínálunk.

Fizikai és mentális egészség

Fontos számunkra hogy jól érzed magad. Közös céljainkat is csak akkor érhetjük el, ha minden kollégánk boldog, egészséges, és kiegyensúlyozott életet él. Legtöbb kezdeményezésünk, amelyet vezető szakemberekkel együtt dolgoztunk ki, teljesen ingyenes – mivel számunkra épp annyira hasznosak ezek, mint a te számodra. Van egy csokorra való preventív gondoskodási intézkedésünk is, a „befit” program magában foglalja a testi és a lelki egészséget is – a munkahely kialakításától a munkába való visszatérés integrációs folyamatáig. Mindenkinek segíteni szeretnénk a lelki egészség és az egészséges táplálkozás terén, továbbá bátor, kiegyensúlyozott és rugalmas munkakörnyezetet teremtünk.

Kultúra, sport és szabadidő

A munka sok energiát kivesz belőlünk, tehát ha meg akarod tartani az egészséges egyensúlyt, akkor alaposan fel is kell töltődnöd. Számos tartalmas és élvezetes képzés, klub és esemény hoz egy kis inspirációt, kikapcsolódást és vidámságot a Boschnál töltött életedbe.

A Bosch nagyra értékel téged

Dolgozóink tesznek bennünket rendkívülivé. Ezért versenyképes fizetési csomagokkal, vonzó juttatásokkal, osztalékokkal és őszinte köszönetmondással ismerjük el hozzájárulásodat. A mi sikerünk a te sikered. Ünnepeljünk együtt.

A „Working Out Loud Conference” több mint száz résztvevője mosolyog a kamerába felemelt kézzel, jókedvűen.

Díjak és elismerések

Élvezzük a munkánkat, és az érte járó elismerést is. Nálunk minden kollégánk számít! Vonzó juttatási csomagunk titka, hogy nem csak a piaci elvárásokhoz igazodunk, de minden dolgozó esetében figyelembe vesszük az egyéni teljesítményt, szaktudását és felelősségikörét. A közös sikeréhez való hozzájárulást a vállalat teljesítményén alapuló bónuszokkal jutalmazzuk. Emellett olyan bérenkívüli juttatási csomagot kapsz, melyet csak egy globális vállalat tud nyújtani.

A „Bosch Connected Experience” hackathon két résztvevője Berlinben egy labdafürdőben ugrál.

A Bosch kultúra

„A „We are Bosch” világosan és egyértelműen kifejezi vállalati identitásunkat. Tartós nyomot akarunk hagyni a világban – amit egy egyedülálló, kiváló csapattal fogunk véghezvinni.” (Volkmar Denner, az igazgatótanács elnöke)

A Boschnál dolgozni összetartást jelent: egyértelmű küldetéssel, egyértelmű középponttal és egyértelmű értékekkel, melyek szerint élünk és dolgozunk – We are Bosch.
Keményen dolgozunk ügyfeleinkért és a társadalomért, de keményen dolgozunk azért is, hogy virágzó és kellemes kultúrát teremtsünk. Ehhez bátor és magabiztos vezetőség, a legújabb technológia, valamint rengeteg hálózatépítési és tanulási lehetőség szükséges. Bármi legyen is a célod – mi támogató szelleműek és rugalmasak vagyunk.

Ezeket élvezheted a Boschnál – dióhéjban

Icon moneybag-currency

Vonzó juttatási csomag

Icon promotion frame

Munkavállalói kedvezmények

Icon first-aid-cross

Egészségmegörző programok

Icon scale

Munka és magánélet egyensúly támogatása

Icon health

Értékteremtő vállalati kultúra

Icon connectivity

Aktív közösségi élet

Díjaink

  • Glassdoor Award 2019
  • Universum Engineering
  • Universum Engineering
  • Automotive TopCareer
  • Absolventa 2019
  • Trendence17 Diversity győztes
  • Winner DPP Leadership
Shawn egy irodában ül az asztalnál.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: