A Bosch Magyarországon

Kezdd el a karriered

Bármelyik területet választod – a Boschnál számos lehetőséget találsz a szakmai karriered tökéletes elindításához.

Gyakornoki program

gyak

Elméletből már felkészültél. Szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni? Kötelező szakmai gyakorlatodhoz vagy diploma munkádhoz a Bosch minden esetben szakmai hátteret nyújt.

Duális képzés

gyak

Ha az elméletet rögtön a gyakorlatban is kipróbálnád, jelenetkezz duális képzési lehetőségeinkére és szerezz értékes szakmai tapasztalatot még a tanulmányaid befejezése előtt.

Junior Managers Program

jmp

A Boschnál vezetőink 90%-a saját sorainkból kerül ki. Ennek egyik oka a Junior Managers Program. A sikerhez vezető tényezők ma is ugyanazok, mint régen: gyakorlati orientáció, személyre szabott tartalom és nemzetközi fókusz.

Kit keresünk

Személyiséged előnyt jelent számunkra. Kíváncsi és kreatív embereket keresünk, akik megkérdőjelezik az aktuális állapotokat, és örömmel állnak az új kihívások elébe. Olyan embereket, akik szeretik a változatos munkakörnyezetet, és ugyanazokat az értékeket vallják, mint mi a Boschnál. Együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget. Work #LikeABosch

A sokféleség gazdasági és társadalmi jelentősége fontosabb, mint eddig bármikor. Különösen a jövőorientált iparágakban több nőre van szükségünk, akik részt vesznek a digitális átalakulásban, és formálják azt.

Filiz Albrecht, a Board of Management tagja és Director of Industrial Relations a Robert Bosch GmbH-nál
Ismerd meg a nálunk dolgozó rendkívüli nőket
Shawn egy irodában ül az asztalnál.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: