Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Kezdd el a karriered

Bármelyik területet választod – a Boschnál számos lehetőséget találsz a szakmai karriered tökéletes elindításához.

Két munkatárs ül egy íróasztalnál, és ökölmintás bögréikkel koccintva ökölpacsit imitálnak.

Gyakornoki program

Elméletből már felkészültél. Szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni? Kötelező szakmai gyakorlatodhoz vagy diploma munkádhoz a Bosch minden esetben szakmai hátteret nyújt.

gyak

Duális képzés

Ha az elméletet rögtön a gyakorlatban is kipróbálnád, jelenetkezz duális képzési lehetőségeinkére és szerezz értékes szakmai tapasztalatot még a tanulmányaid befejezése előtt.

gyak

Tehetséggondozó programok

A tehetséggondozásra nagy hangsúlyt fektetünk. Fontos, hogy a hallgatók a tanulmányaikra fókuszálhassanak a képzésük során, ezért a legjobbakat kiemelkedő támogatásban részesítjük. Programjainkkal szeretnénk azokat a diákokat megszólítani és támogatni, akik kellő ambícióval rendelkeznek, hogy tudásukat folyamatosan gyarapítva a jövő autóipari fejlesztéseit, innovációit alakítsák.

gyak

Junior Managers Program

A Boschnál vezetőink 90%-a saját sorainkból kerül ki. Ennek egyik oka a Junior Managers Program. A sikerhez vezető tényezők ma is ugyanazok, mint régen: gyakorlati orientáció, személyre szabott tartalom és nemzetközi fókusz.

jmp

Kit keresünk

Személyiséged előnyt jelent számunkra. Kíváncsi és kreatív embereket keresünk, akik megkérdőjelezik az aktuális állapotokat, és örömmel állnak az új kihívások elébe. Olyan embereket, akik szeretik a változatos munkakörnyezetet, és ugyanazokat az értékeket vallják, mint mi a Boschnál. Együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget. Work #LikeABosch

A sokféleség gazdasági és társadalmi jelentősége fontosabb, mint eddig bármikor. Különösen a jövőorientált iparágakban több nőre van szükségünk, akik részt vesznek a digitális átalakulásban, és formálják azt.

Filiz Albrecht, a Board of Management tagja és Director of Industrial Relations a Robert Bosch GmbH-nál
Egy sokszínű csoport sálakat tart a levegőbe “Join the Team” felirattal. Egy személy int az embereknek, hogy csatlakozzanak a csoporthoz.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most

Megosztás: