Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Eger-Maklár – Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Eger-Maklár

További információk a helyszínről

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ több mint 100 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.

A vállalat elődje, a ZF Lenksysteme Hungária Kft. 2003-2014 között működött Egerben. A kezdeti 35 fős létszám napjainkra 1100 fölé nőtt, követve a piaci igényeket és az egyre emelkedő rendelésállományt. A cégalapítástól több mint tíz éven át összeszerelés, illetve felújító tevékenység zajlott. 2006-tól a kormányoszlopok gyártása is elindult, 2012-től a vállalat tevékenysége a hidraulikus mellett elektromos kormányművek összeszerelésével, valamint a kulcskompetenciának számító fogasléc és kormányanya alkatrészgyártással bővült. A megnövekedett gyártókapacitást kiszolgáló új telephely az Egertől alig tíz kilométerre fekvő Makláron épült fel mindössze 327 nap alatt. 2014 óta Egerben hagyományos, hidraulikus, míg Makláron elektromos kormányművek készülnek. 2015-ben a Bosch a vállalat 100%-os tulajdonosa lett, azóta Robert Bosch Automotive Steering Kft. néven működik.

A maklári gyárban 2015 májusában elindult az elektromos kormányművekhez készülő fogaslécek és kormányanyák sorozatgyártása. Mostanra a két telephelyről évi több, mint kétmillió kormánymű kerül ki, ezek többsége a legkorszerűbb, környezetbarát EPS típus. Az egri és maklári Bosch telephelyeken készült darabok sok millió járműbe beépítve róják az országutakat szerte a világban.

Dokumentumok

Energiamegtakarítási riport 2016 - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Munkabiztonsági és környezetvédelmi alapelvek - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 tanúsítvány - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Energiamegtakarítási riport 2017 - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Energiamegtakarítási riport 2018 - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Energiamegtakarítási riport 2019 - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Energiamegtakarítási riport 2020 - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Energiamegtakarítási riport 2021 - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek