Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Hatvan – Robert Bosch Elektronika Kft.

Robert Bosch Elektronika Kft., Hatvan

További információk a helyszínről

Az 1998-ban alapított hatvani gyár a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártó központja a világon, ahol több mint 5300 munkavállaló járul hozzá a jövő autózásának alakításához. A vállalat fő profilja a cégcsoport mobilitási megoldások üzletágának jövőbe mutató termékei közül a vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. Az elmúlt húsz évben világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetés még biztonságosabb, környezetkímélőbb és gazdaságosabb legyen.

A vállalat stratégiai célja, hogy munkavállalói szakértelmének, valamint csúcstechnológiát képviselő gyártási megoldásainak folyamatos fejlesztésével az automatizált, balesetmentes és környezetbarát autózás jövőjében aktív szerepet vállaljon. Olyan technológiákat használunk, amelyek képesek valós időben hidat képezni a felhasználó és a gyártási folyamat között, felhasználva az emberi intuíciót és intelligenciát az optimális gyártási megoldás kidolgozásához.

A Bosch több mint 800 helyszínt magában foglaló logisztikai hálózatán belül működő hatvani logisztikai központ egy, a Bosch globális raktározási stratégiáját tükröző közép-kelet-európai stratégiai csomópont. A létesítmény a régióba bejövő és onnan kimenő termékeket és nyersanyagokat egyaránt kezeli. Az új logisztikai központ a széles körben bevezetett és összekötött Ipar 4.0 berendezések, alkalmazások és folyamatok egyesítését végzi.

A vállalat fő termékei: hibrid- és elektromos autók vezérlő egységei, fékvezérlő rendszerek és váltóvezérlő áramkörök, fedélzeti computerek és biztonsági rendszerek, váltóvezérlők, áramátalakító hibrid- és elektromos autókhoz, szenzorok, kamerarendszerek és feszültségszabályozók, radarok, motorvezérlők és károsanyag kibocsátást mérő szenzorok, szervokormány vezérlő elektronika.

Dokumentumok

ISO 14001:2015 tanúsítvány – Robert Bosch Elektronika Kft

Energiamegtakarítási riport 2016 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

ISO45001:2018 tanúsítvány – Robert Bosch. Elektronika Kft.

Energiamegtakarítási riport 2017 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Integrált vállalatirányítási politikánk

Energiamegtakarítási riport 2018 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

ISO 50001:2018 tanúsítvány - Robert Bosch Elektronika Kft.

Energiamegtakarítási riport 2019 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Energiamegtakarítási riport 2020 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek

Energiamegtakarítási riport 2021 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.