Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Hatvan – Robert Bosch Elektronika Kft.

Robert Bosch Elektronika Kft., Hatvan

További információk a helyszínről

Az 1998-ban alapított hatvani gyár a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártó központja a világon, ahol több mint 5300 munkavállaló járul hozzá a jövő autózásának alakításához. Ezt a jövőt formáló törekvést hűen tükrözi a vállalat termék profilja, amely az elektromobilitás élvonalát képező termékeket helyezi előtérbe.

Ezen termékek, mint például az elektromos autók szívét képező inverterek, konverterek, töltő egységek. Ezen új termékek mellett ugyan kisebb volumenben, de jelen vannak az autonóm vezetéssel kapcsolatos, valamint a vezetés biztonságot támogató termékek, mint például: vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek.

Ahogyan a múltban, úgy a jövőben is jelentős mértékben hozzájárulnak a Hatvanban gyártott elektronikai berendezések ahhoz, hogy a vezetés még biztonságosabb, környezetkímélőbb és gazdaságosabb legyen.

A vállalat stratégiai célja, hogy munkavállalói szakértelmének, valamint csúcstechnológiát képviselő gyártási megoldásainak folyamatos fejlesztésével az automatizált, balesetmentes és környezetbarát autózás jövőjében aktív szerepet vállaljon. Olyan technológiákat használunk, amelyek képesek valós időben hidat képezni a felhasználó és a gyártási folyamat között, felhasználva az emberi intuíciót és intelligenciát az optimális gyártási megoldás kidolgozásához.

A gyártó csarnokok mellet a telephelyen 2018-óta megtalálható egy közel 100.000nm alapterületű logisztikai központ mely a Bosch logisztikai közép-kelet-európai régióban a kulcsfontosságú elosztási csomópont. A létesítmény, köszönhetően a széleskörben bevezetett Ipar 4.0 megoldásoknak nagy hatékonysággal kezeli a nagy mennyiségben érkező alapanyagokat és a kiszállítandó kész termékeket.

Dokumentumok

ISO 14001:2015 tanúsítvány – Robert Bosch Elektronika Kft

Energiamegtakarítási riport 2016 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

ISO45001:2018 tanúsítvány – Robert Bosch. Elektronika Kft.

Energiamegtakarítási riport 2017 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Integrált vállalatirányítási politikánk

Energiamegtakarítási riport 2018 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

ISO 50001:2018 tanúsítvány - Robert Bosch Elektronika Kft.

Energiamegtakarítási riport 2019 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Energiamegtakarítási riport 2020 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek

Energiamegtakarítási riport 2021 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Energiamegtakarítási riport 2022 - Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.