Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Hatvan – Robert Bosch Elektronika Kft.

Robert Bosch Elektronika Kft., Hatvan

További információk a helyszínről

Az 1998-ban alapított hatvani gyár a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártó központja a világon, ahol mintegy 5000 munkavállaló járul hozzá a jövő autózásának alakításához. Ezt a jövőt formáló törekvést hűen tükrözi a vállalat termékprofilja, amely az elektromobilitás élvonalát képező termékeket helyezi előtérbe.

Ezek a termékek, mint például az elektromos autók szívét képező inverterek, konverterek, töltő egységek, mellett jelen vannak az autonóm vezetéssel kapcsolatos, valamint a vezetésbiztonságot támogató termékek, mint például a vezérlő elektronikák, a szenzorok, a radarok és a kamerarendszerek.

Ahogyan a múltban, úgy a jövőben is jelentős mértékben hozzájárulnak a Hatvanban gyártott elektronikai berendezések ahhoz, hogy a vezetés még biztonságosabb, környezetkímélőbb és gazdaságosabb legyen.

A vállalat stratégiai célja, hogy munkavállalói szakértelmének, valamint csúcstechnológiát képviselő gyártási megoldásainak folyamatos fejlesztésével az automatizált, balesetmentes és környezetbarát autózás jövőjében aktív szerepet vállaljon. Olyan technológiákat használunk, amelyek képesek valós időben hidat képezni a felhasználó és a gyártási folyamat között, felhasználva az emberi intuíciót és intelligenciát az optimális gyártási megoldás kidolgozásához.

A gyártócsarnokok mellett a telephelyen 2018-óta megtalálható egy közel 100 000 nm alapterületű logisztikai központ, mely a Bosch kulcsfontosságú elosztási csomópontja a közép-kelet-európai régióban.

A létesítmény, köszönhetően a széleskörben bevezetett Ipar 4.0 megoldásoknak, magas szintű hatékonysággal kezeli a nagy mennyiségben érkező alapanyagokat és a kiszállítandó kész termékeket.

Dokumentumok:

ISO14001 tanúsítvány 2021

ISO45001 tanúsítvány 2023

Integrált politika 2021

ISO 50001 tanúsítvány

Energiamegtakarítási riport - 2016

Energiamegtakarítási riport - 2017

Energiamegtakarítási riport - 2018

Energiamegtakarítási riport - 2019

Energiamegtakarítási riport - 2020

Energiamegtakarítási riport - 2021

Energiamegtakarítási riport - 2022

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek