Ugrás a fő tartalomra
A Bosch Magyarországon

Budapest – Robert Bosch Kft.

Robert Bosch Kft., Budapest

További információk a helyszínről

Az 1991-ben alakult Robert Bosch Kft. értékesítési központként gépjárműalkatrészek, gépjármű-diagnosztikai készülékek, elektromos kéziszerszámok, termotechnikai berendezések és biztonságtechnikai rendszerek forgalmazási és vevőszolgálati feladatait végzi. A budapesti telephely délkelet-európai értékesítési központként regionális feladatokat is ellát.

Ezenkívül a Bosch Európai Szállítmányozási Központja is itt működik, valamint Vecsésen egy HR regionális szolgáltatóközpont.

A vállalatnál 2000 óta folyik fejlesztési tevékenység, az automata váltóvezérlés szoftverfejlesztésével foglalkozó üzletág portfóliójának bővítését követően alakult meg 2005-ben a Budapesti Fejlesztési Központ, amely az autóipari mérnökök számát tekintve mintegy 3600 munkavállalóval Magyarországot Németország után a Bosch második legnagyobb európai fejlesztési helyszínévé tette.

A Budapesti Fejlesztési Központ a Bosch világszintű fejlesztéseinek egyre hangsúlyosabb helyszíne, fontos szerepet játszik az automatizált- és az elektromos mobilitás fejlesztésében, emellett a Bosch csoport egyik legjelentősebb gépjárműelektronikai kutató-, fejlesztő- és tesztközpontja.

A központban számos elektronikus járművezérlő rendszer és mechanikai alkatrész fejlesztését végzik. Ilyenek például az ABS, ESP, légzsák, motorvezérlő és automata parkolási rendszerek, valamint az elektromos meghajtás rendszerek és az elektromos motorok.

Fejlesztési területei közé tartoznak még a műszerfalak és a vezetéstámogató rendszerek, amely utóbbiak utat nyitnak az önjáró autók megalkotása felé. Legtöbb esetben a kapcsolódó összes munkafázist itt végzik, ideértve a rendszer- és algoritmusfejlesztést, az elektromos és mechanikus tervezést, a szimulációt, továbbá a megbízhatósági ellenőrzéseket és teszteket is.

Dokumentumok:

Energiamegtakarítási riport 2022 - Robert Bosch Kft.

Energiamegtakarítási riport 2023 - Robert Bosch Kft.

ISO 14001:2015 tanúsítvány – Robert Bosch Kft.

ISO 45001:2018 tanúsítvány – Robert Bosch Kft.

ISO 9001:2015 tanúsítvány – Robert Bosch Kft.

RBHU Integrált Politika

ISO 17025:2018 akkreditációs tanúsítvány – Robert Bosch Kft EMC Laboratórium

Robert Bosch Kft. EMC Laboratórium Pártatlansági nyilatkozat

Nemzetközi üzleti utazások – munkavégzési feltételek