Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Az itt megadott beállításokon a „Beállítások megváltoztatása” lehetőségre kattintva bármikor változtathat. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra.

A Bosch Magyarországon

Üdvözöljük a Boschnál

Üdvözlünk a Boschnál.

Ahol az igazán nagy dolgok egy jó ötlettel kezdődnek.

Let’s be remarkable

Önvezető autók, egymással kommunikáló gépek, és okos otthonok. A Boschnál mindezeket valóra váltjuk, számos ember életét jobbá téve a világ bármely pontján. Kezdj bele most, és tekints velünk a jövőbe, hogy együtt alkossunk valami rendkívülit: Életre tervezve.

Helyünk a világban

A Bosch egy átfogó márka. Termékeinkkel és technológiai megoldásainkkal a világ összes kontinensén találkozhatsz. Nálunk találkozik a világszintű perspektíva a helyi trendekkel. Légy határokon átívelő csapatunk tagja és élj a Bosch által nyújtott lehetőségekkel.

Légy részese

Légy részese

Alakítsd ötleteid a jövő technológiájává. Mobilitási megoldások, ipari technika, fogyasztási cikkek, valamint az energia – és épülettechnika. Velünk világszerte mindegyik területen színesítheted a mindennapokat.

Közös értékeink

Közös értékeink

Miért jó a Boschnál dolgozni? Csatlakozz és értékeink által változtasd valósággá a jövőt: Életre tervezve.

Egyedi programok, változatos lehetőségek

Nem tudjuk, milyen karriert szeretnél. De abban biztosak vagyunk, hogy nálunk megtalálod az utad.

Együtt többet érhetünk el

Szakembereknek

Ahol tapasztalatod a jövő. Legyen szó akár e-mobilitásról, fenntarthatóságról, vagy intelligens otthonokról– a Boschnál olyan innovatív megoldásokat alkothatsz, melyek magasabb életszínvonal kialakítását teszik lehetővé. Kihívások széles skáláján választhatsz, hozzád igazodó munkaidővel biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.

Frissdiplomásoknak

Frissdiplomásoknak

Indítsd be nálunk a karriered! Meg van a diplomád, és új szakmai kihívásokra vágysz? Olyan helyet keresel amely világszerte kedvező kilátásokat biztosít? Főállású pozícióinkon túl Junior Managers Programunk a jövő vezetőit keresi és képezi. Próbáld ki magad most!

Hallgatóknak

Hallgatóknak

Légy te a holnap megálmodója. Játszd ki ötleteid, alakítsd a jövőt. A Boschnál rád vár a lehetőség hogy kézzelfogható tudást szerezz a különféle területekről. Csatlakozz hozzánk gyakornokként, és légy a holnapunk részese.

Nézz körül nálunk

Ismerj meg minket, kövess minket online és csatlakozz hozzánk.

Bosch Magyarország

Csatlakozz Te is!

LinkedIn logo

Bosch Magyarország

Kövess minket!

Instagram logo