Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Az itt megadott beállításokon a „Beállítások megváltoztatása” lehetőségre kattintva bármikor változtathat. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra.

A Bosch Magyarországon

Junior Managers Program

A programról

Vezetői karrierre vágysz? Junior Managers Programunk - a Bosch vezető utánpótlás programja - segít vezetői jövőd megalapozásában.

A program célja: Szakmailag felkészült fiatal pályakezdők bevonása vállalat csoportunk üzleti tevékenységébe különböző projekt munkákon keresztül. Vezetői utánpótlás kiépítése a magyarországi Bosch csoport számára magas teljesítmény és folytonos fejlődés eredményeként.

Amit ajánlunk számodra/ Amit kínálunk: A 18-24 hónapos rotációs program alatt a szakterületedhez kapcsolódóan 4-6 rotációs állomáson fogsz dolgozni, ebből 6 hónapot egy külföldi telephelyen töltesz el. Aktívan részt veszel a napi üzletmenetben és különféle projektekben, amely által megismered a Bosch világát. Segítünk kiválasztani a megfelelő állomásokat, amelyek megfelelnek az érdeklődési körödnek, más szóval megoszthatod velünk elképzelésedet, hogy mely osztályokon, divíziókban és telephelyen szeretnél tanulni és gyakorolni a vezetői tudást. A program alatt mindvégig számíthatsz a mentorod segítségére és szakmai iránymutatására. Mindemellett különféle tréningek és szemináriumok keretében tudod majd bővíteni tudásodat. Természetesen abba is beleszólhatsz, hogy mire szeretnéd összpontosítani a tanulást.

Lehetőségeink országszerte:

Budapest:

 • fejlesztés

Hatvan:

 • gyártás
 • logisztika
 • kontrolling

Eger:

 • gyártás
 • kontrolling
 • logisztika

Miskolc:

 • gyártás
 • beszerzés
 • logisztika
 • kontrolling

Tervezd velünk vezetői jövőd!

""The biggest challange - and at the same time the biggest advantage - is that you have to work and perform on your own. You have to tread your path, independently. But you decide how to tread it, which way do you want to go and where would you like to arrive.""

JMP member

Kezd nálunk karriered!

Let's be remarkable.

Gyakori kérdések

Mi a Junior Managers Program célja?

►A kihívást rejtő szakmai feladatoknak és tréningeknek az elvégzésével a program résztvevői gyors és sikeres karrier utat járhatnak be a Boschnál.

Kiknek ajánljuk a Junior Managers Programot?

► A programot frissdiplomásoknak illetve 1-2 év szakmai tapasztalattal rendelkező fiataloknak ajánljuk. Ideálisan, az alap- vagy mesterszakos diplomád már a kezedben van, és gyűjtöttél már 1-2 év tapasztalatot, akár gyakornoki munkakörben, vagy teljes állásban.

► Szükségünk van jól megalapozott tudásra és olyan képességekre, mint például: vállalkozói szemlélet, felelősségvállalás, jó kommunikációs és vezetői képesség.

Kell-e szakmai tapasztalat a jelentkezéshez, és ha igen mennyi?

A programba olyanok jelentkezését várjuk akik 0-4 évig terjedő szakmai tapasztalata van, tehát nem feltétlenül elvárás, de előnyt jelenthet.

Hogyan strukturálják a programot?

► A 18-24 hónapig tartó program teljesen személyre szabott. 4-6 funkcionális területet ismerhetnek meg a rotáció alatt a résztvevők és egy féléves külföldi kiküldetésen is részt vesznek.

►Jellemzően projekt feladatokat kapnak a résztvevők és a napi üzleti menetbe is bekapcsolódnak.

►A programban résztvevők segítségére van már a tervezéstől egy mentor is, aki szakmailag és személyesen is támogatja a mentoráltat.

►A munka mellett rendszeres workshopok és rendezvényeket szervez a JMP közösség.

Mik a fókuszterületek a programban?

► A fókuszterületek évről évre változnak az üzleti igények alapján.

► A legjobban keresett műszaki területek: villamosmérnök, gépészmérnök, járműmérnök, vegyészmérnök, műszaki menedzser, gyártás és fejlesztés területén

► A leggyakrabban keresett gazdasági területek: logisztika, pénzügy, kontrolling

Határozott idejű szerződés jár a program időtartamára?

► A belépők határozatlan idejű szerződést kapnak.

Milyen tréningekre számíthatnak a program résztvevői?

► Szakmai és kompetencia alapú képzéseken vehetnek részt a kollégák, többféle kötelező és választható elem is szerepel a kínálatban.

► A program résztvevőinek egyedi lehetőségként rendelkezésére áll egy egyéni pénzügyi keret, amit szabadon használhatnak fel akár belsős, akár külsős képzésekre.