A Bosch Magyarországon
Miért a Bosch?

Teremts értéket

Noha Robert Bosch több mint 130 évvel ezelőtt alapította vállalatunkat, még mindig az általa megtestesített értékek mentén haladunk. Fedezz fel egy tiszteleten alapuló, felelősségtudatos vállalati kultúrát és vidd te is tovább értékeinket.

Teremts értéket

Bárhol is csatlakozol, az egyetemes értékeink veled lesznek. Noha Robert Bosch több mint 130 évvel ezelőtt alapította vállalatunkat, még mindig az általa megtestesített értékek mentén haladunk. A Boschnál a csapatszellem átjárja mindennapjainkat. Különleges vállalati kultúránk olyan összetartó erő, amely összekapcsolja a dolgozókat és egymás támogatására sarkall a világ bármely pontján.

Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a kultúrának. A kultúrának, amely azóta is áthatja vállalatunk utolsó szegletét is.

Ha vizet prédikálunk...

Dolgozóink 80%-a

büszke arra, hogy a Boschnál dolgozik

Sikertörténeteink történelmet írnak

Ragadd meg a lehetőséget és fejlődj velünk. Szakmai fejlődési lehetőséget és izgalmas feladatokat kínálunk dinamikus munkakörnyezetben.

Jövő- és nyereségorientáltság

Nyereségorientáltan cselekszünk, így biztosítjuk a jövőnket, és megteremtjük a vállalat és a Robert Bosch Alapítvány közhasznú programjainak alapját.

Felelősségvállalás és fenntarthatóság

A társadalom és a környezet érdekében körültekintő és felelősségteljes módon cselekszünk.

Kezdeményezés és következetesség

Saját kezdeményezésre, vállalkozói felelősséggel cselekszünk, és következetesen követjük céljainkat.

Nyitottság és bizalom

Időben és nyíltan kommunikálunk a fontos vállalati témákról, így teremtve meg a bizalmon alapuló együttműködés alapját.

Tisztesség

A vállalaton belüli és az üzleti partnerekkel folytatott együttműködés során sikerünk előfeltételének tekintjük a tisztességet.

Megbízhatóság, hitelesség, legalitás

Csak teljesíthető dolgokat vállalunk, a megállapodásokat kötelező érvényűnek tekintjük, továbbá valamennyi üzleti tevékenységünk során tiszteletben tartjuk és figyelembe vesszük a törvényi előírásokat.

Sokféleség

Értékeljük és támogatjuk a sokféleséget, mint gazdagító tényezőt és sikerünk forrását.

A „We are Bosch” logó a Bosch telephelyén a kínai Yakeshiben.

We are Bosch

Víziónkban kifejtjük, hogy mi visz minket előre, mi a közös bennünk, és miért küzdünk. Nyomot akarunk hagyni a világban – amit egy egyedülálló, kiváló csapattal érünk el. Légyen részese Ön is!