A Bosch Magyarországon
Miért a Bosch?

Találd meg a helyed

Te tudod, hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból. Mi biztosítjuk hozzá a megfelelő körülményeket.

Találd meg a helyed

Globális cég vagyunk, számos módon dolgozhatsz nálunk. Sok oka lehet az egyéni munkavégzésnek, és mi segítünk megtalálni a számodra legkedvezőbb feltételeket.

Tapasztaltad már, hogy a munkakörnyezet befolyásolhatja munkád?

Meggyőződésünk, hogy az innováció megteremtéséhez adaptív környezet, inspiráló kollégák szükségesek. A vállalat méretének, a multinacionalitásából fakadó változatosságának és a fejlett technológiai háttérnek köszönhetően, könnyedén megtalálhatod a számodra megfelelő munkakörnyezetet.

Széles spektrumú tevékenységi kört kínálva kipróbálhatod magad az induló vállalkozások nyüzsgő és kísérleti közegében, vagy helyet foglalhatsz egy szilárd alapokon nyugvó, nagyobb vállalat rendszerében. Engedj a kíváncsiságodnak, és használd ki a Bosch adta lehetőségeket.

Találd meg a helyed

Nagyvállalat vagy start-up

A Bosch 4 vállalati egységet és több mint 20 funkcionális területet ajánl – az induló vállalkozásoktól a nagyvállalatokig.

globális vagy helyi

440 leányvállalat és regionális vállalat mintegy 60 országban

sokszínű csapatok

Több mint 150 nemzetiséghez tartozó, különböző korú és készségekkel rendelkező nő és férfi dolgozik a Boschnál.

Külföldön a Boschnál

Kiküldetés során a Bosch támogatására mindig számíthatsz. Ismerd meg a folyamatot mely az utazás előtt, közben, és azt követően is a segítségedre lesz.

Indulás előtt

Megvitatjuk a kiküldetéseddel kapcsolatos összes kérdést, a feltételeket, és megteszünk mindent annak érdekében, hogy megismerkedj a célországgal.

A kiküldetés alatt

Egy tapasztalt kolléga mentorálhat a kiküldetés alatt. Vállalati kultúránkat tényleg megéljük az összes telephelyünkön, bárhol is legyen az a világban. Ez azt jelenti, hogy bárhol azonnal otthon érzheted magad.

Visszatéréskor

A kiküldetési időtartam lejártával is támogatunk Téged. Szükség esetén segítünk tervezni és megszervezni az utazást és a sikeres hazatérést.

Tevékenységi területek

Tevékenységi területek

Használd ötleteit és alkosd meg a holnap vívmányait. Legyen szó mobilitási megoldásokról, ipari technológiáról, fogyasztói termékekről vagy energia- és építési technológiáról – velünk esélyt kapsz arra, hogy, számos ember életét jobbá tedd a világ bármely pontján.

Megosztás: