Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Az itt megadott beállításokon a „Beállítások megváltoztatása” lehetőségre kattintva bármikor változtathat. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra.

A Bosch Magyarországon

Csatlakozz hozzánk hallgatóként vagy frissdiplomásként
Hallgatók és frissdiplomások

Csatlakozz hallgatóként vagy frissdiplomásként

Mindegy mely területen, nálunk megtalálod a helyed.

Indítsd el karriered

Cégcsoportunk szerteágazó tevékenységének köszönhetően a pályázók széles körének tud a különféle szakterületeken munkalehetőségeket kínálni.

Frissdiplomások

Diplomaszerzés után ne habozz, csatlakozz hozzánk vagy készülj fel szakmai vagy vezetői karrieredre, a frissen végzettek számára indított programjaink valamelyikében.

Junior Managers Program

Junior Managers Program

Junior Managers Program

A Boschnál vezetőink 90%-a saját sorainkból kerül ki. Ennek egyik oka a Junior Managers program. Mentorával együtt készítjük fel Önt a vállalatunkon belül vállalt vezetői feladatai ellátására. A sikerhez vezető tényezők ma is ugyanazok, mint régen: gyakorlati orientáció, személyre szabott tartalom és nemzetközi fókusz.

Junior Managers Program
További Főállású Álláslehetőségek

További Főállású Álláslehetőségek

További Főállású Álláslehetőségek

Cégünk szerves része a Robert Bosch alapítvány, mely megteremti a vállalati értékek megvalósulását a környezet és a jövő generációjának perspektívájában. Kutatásaink fő fókusza olyan lehetőségek keresése, melyek mind a környezettudatosság, a fenntartható fejlődés, és az erőforrások megfelelő allokációját tartják szem előtt. Világunk dinamikus és folyamatosan fejlődik, mi felkészítünk a holnap kihívásaira.

Erősségeid:

Nálunk megtalálhatod a helyed! Tréningeket és gyakorlatorientált munkatapasztalatot nyújtunk. Szakmai kihívásokkal és folyamatos fejlődési lehetőségekkel tűzdelheted karriered.

Elvárások: felsőfokú egyetemi végzettség, az IT, mérnöki, és gazdasági területeken

Kezdési dátum: pozíciónként eltérő

További Főállású Álláslehetőségek

Karrierutak életre tervezve – Junior Managers Program – Pusztai Katalin

Hallgatóknak

Elméletből már felkészültél. Szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni? Kötelező szakmai gyakorlatodhoz vagy diploma munkádhoz a Bosch minden esetben szakmai hátteret nyújt.

Diákok

Diákok

Diákok

Vállalatunknál igazi perspektívát jelentő állást tölthetsz be függetlenül attól, hogy gyakornok szeretnél vagy a kötelező szakmai gyakorlati helyet keresed.

Diákok
Duális Képzés

Duális Képzés

Duális Képzés

A duális képzés az oktatási intézmények és a vállalatok igényeinek összehangolásán és szoros együttműködésén alapuló gyakorlatorientált képzési forma. A programban részt vevők vállalati körülmények között gazdagíthatják az elméleti tudásukat, miközben tapasztalt mentorok támogatják szakmai fejlődésüket. A jelentkezésről tudj meg többet kollégáinktól, érdeklődj a megadott e-mailcímeken. 

dualis-uni_budapest@hu.bosch.com
dualis-uni_hatvan@hu.bosch.com
dualis-uni_miskolc@hu.bosch.com
dualis-uni_eger@bosch.com

Duális Képzés
Diplomamunka

Diplomamunka

Diplomamunka

Hamarosan el kell kezdened a szakdolgozatodat? Legyen akár szó BSc, akár MSc fokozatról, ha egy dinamikusan fejlődő vállalatnál szeretnéd írni a szakdolgozatodat, akkor csatlakozz hozzánk.

Minden évben újabb és újabb témák kerülnek kiválasztásra számos tudományágon belül, hogy egy szakmai mentor támogatásával és kiváló technikai berendezések segítségével kidolgozhasd a diplomamunkádat. A műszaki fejlesztések és innovációk élharcosaként a szakdolgozat írása közben segítünk a kapcsolatok kialakításában is, amik a munka világába való belépéskor hozzájárulhatnak karriered sikeres építéséhez.

Diplomamunka

Nézz körül nálunk

Ismerj meg minket, kövess minket online és csatlakozz hozzánk.